Mellemlægsark og patenteret smoother

Mellemlægsark og patenteret smoother

Palcut præsenterer det nyeste i Point-of-Sales konceptet og en ny corporate identity på InterPack 2017

Palcut har flere nyheder med på Interpack 2017 i Düsseldorf fra den 4. til 10. maj. 

Blandt dem virksomhedens kendte mellemlægsark, der med palleteringen forvandler sig til en ’butikssælger’, en løsning til at producere egne mellemlægsark on site, en Smoother til ark i højgram kvalitet og en modulær opbygning af Palcut arkdispenseren.

Point-of-Sales-konceptet med Antim mellemlægsarket er en effektiv måde at skabe synlighed på i butikkerne i dag, hvor flere og flere butikskæder sætter grænser for butikspromotion.

Arkene er udstyret med sideflapper, som hænger udover varerne på pallen. På flapperne kan man trykke et salgsbudskab, som bliver synligt, når pallen stilles frem.

- Antim65 point-of-sale er et billigt alt i ét-koncept for markedsføring af mærkevarer i butikkerne. Det sparer kostbar tid for alle og giver brands en større synlighed i disse år, hvor mange butikker holder igen med at give plads til skilte og salgsdisplays fra leverandørerne, siger Rudi Pedersen, som er adm. direktør i Palcut.

Nyheden består af Palcut arkskærer og Antim antiskridpapir, der leveres klar til brug med det ønskede tryk, og godt egnet til tidsbestemte og målrettede kampagner.

Antim Stacker giver fleksibilitet.
Palcut tester et nyt koncept på Interpack, Palcut Stacker, som er et modul, der sammenkobles med en Palcut arkdispenser. Stackeren består blandt andet af et løftesystem, der placerer de afskårne ark på en palle, som kan bruges andre steder i virksomheden.

- Mange af vores kunder har pakkelinjer, hvor de håndpakker. Her har de behov for en løsning, hvor de internt kan producere mellemlægsark, siger Lars Østergaard Jonasen, produktchef hos Palcut, og uddyber: Med en Palcut Stacker installation kan de skære ark til de andre pakkelinjer. Fordelen er fleksibilitet, reduceret lagerplads og mindre lagerbinding.

Lars Jonasen glæder sig til kundernes tilbagemelding på konceptet. Vender de tommelfingeren op, så vil vi snart have den færdige løsning på markedet.

’Smoother’ til højgram ark
Palcut Smoother er en patenteret løsning, der fjerner spændinger i ark i kraftige papirkvaliteter, nemlig på 250 gram/m2 og derover.

Det betyder, at det afskårne ark nu ligger helt fladt og klart på opsamlingsbordet til pakkerobotten. Dermed kan alt papiret på rullen udnyttes. Det reducerer antallet af rulleskift og driftsstop.

De nye Palcut arkdispensere er opbygget modulært, så grundversionen nemt kan tilpasses langt de fleste pakkelinjer.

Samtidig er det nemt senere at udvide med nye funktioner som fx hurtigt skift af papir i form af en vogn med papirrulle, som hurtig og præcist placerer den nye papirrulle i arkdispenseren. Dermed reduceres skiftetiden til få minutter. Udover den nemme integration i kundernes pakkelinjer vil det modulære koncept reducere leveringstiden. 

Premiere på ny corporate identity
Palcut benytter lejligheden til at præsentere deres corporate identity på Interpack 2017 i Düsseldorf.

Den omfatter et nyt logo, en ny grafisk identitet og et helt nyt standdesign, der sætter fokus på Palcut og Antims stærke egenskaber, der kan øge oppetiden og effektiviteten i pakkelinjer samtidig med, at omkostningerne reduceres og påvirkningen af miljøet reduceres.

-lipe

 

 

På Interpack Düsseldorf 2017 udstiller Palcut i hal 11, stand D30

25/4 2017
  • Canon satser stort på etiket- og emballagemarkedet

    Canon satser stort på etiket- og emballagemarkedet

    tryk-og-print ›Med et mål om at blive en stor spiller indenfor digitalt printede etiketter og emballage dedikerer Canon en hel zone på årets Drupa messe i næste måned. Her bliver bl.a. præsenteret nyheder til tryk på etiketter, bølgepap og foldekarton
  • Kunstig intelligens i fokus på KOMM Dagen

    Kunstig intelligens i fokus på KOMM Dagen

    tryk-og-print ›Brancheforeningen GRAKOM inviterer til sin årlige konference den 25. april. Her er mulighederne og udfordringerne med AI en væsentlig del af programmet
  • Inkjet, mulighedernes verden

    Inkjet, mulighedernes verden

    tryk-og-print ›Teknologianalytikeren, tyske Ralf Schlözer mener, at de udviklingsmuligheder er knytter sig til inkjet-teknologien kan fjerne risikoen ved at bevæge sig ind i nye printapplikationer og gøre det muligt at udforske nye muligheder for print. I indlægget neden for uddyber han sine synspunkter
  • Fujifilm præsenterer ny, kombineret inkjetblæk på drupa 2024

    Fujifilm præsenterer ny, kombineret inkjetblæk på drupa 2024

    tryk-og-print ›Virksomheden har videreudviklet sin patenterede AQUAFUZE inkjet blækteknologi, som kombinerer vandbaseret og UV-hærdende blæk til bredformat inkjet printapplikationer. Det nye UV-hærdende vandige blæk vil åbne nye muligheder for inkjet printapplikationer i bredformat
  • Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEA

    Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEA

    tryk-og-print ›Siden lanceringen i henholdsvis december 2022 og maj 2023 er der installeret over 1.600 printere fra Canons imagePress V900-serie og over 120 imagePress V1350-printere i EMEA. Tildelingen af Fogras1 PSD certificeringen har været med til at øget salget
  • UPM Raflatac lancerer nye selvklæbende produkter på FESPA

    UPM Raflatac lancerer nye selvklæbende produkter på FESPA

    tryk-og-print ›Som et del af sit Graphics Solutions-produktsortiment præsenterer den finske virksomhed i disse dage en række selvklæbende film og beskyttelseslaminater, der er specielt udviklet til applikationer inden for storformatprint
  • HP-serie optimerer kvalitetsprint for små virksomheder

    HP-serie optimerer kvalitetsprint for små virksomheder

    tryk-og-print ›Den nye HP Color LaserJet Pro 3000 serie har et kompakt design og kan ifølge producenten levere hastighed, skarpe farver og energieffektivitet til kunder, der kræver høj ydeevne på begrænset plads
  • Først i Norden med HP Indigo V12

    Først i Norden med HP Indigo V12

    tryk-og-print ›Det svenske trykkeri, Nordvalls har som det første i Skandinavien investeret i den højteknologiske løsning til print af etiketter