HP præsenterer Jet Fusion 5400-serie og et nyt innovativt genbrugsprogram

HP præsenterer Jet Fusion 5400-serie og et nyt innovativt genbrugsprogram

På dette års netop afholdte Formnext præsenterede HP blandt andet deres nyeste kommercielle Jet Fusion-løsning, nye kapaciteter med efterbehandling, udvidet Digital Manufactoring Network (DMN), udvikling inden for nye materialer og et nyt genbrugsprogram foruden en bred samling af applikationer til industriel produktion

For at muliggøre helt nye produktionsapplikationer har HP tilføjet den nye HP Jet Fusion 5400-serie til sin eksisterende Jet Fusion-portefølje og præsenterer nu det første produkt i serien, HP Jet Fusion 5420W Solution.

-Additiv fremstilling og produktion leverer nutidens mest presserende markedskrav og efterspørgsel, nemlig bæredygtig innovation, hyper-personalisering og konkurrencedygtighed, siger Didier Deltort, President for Personalization & 3D Printing, HP Inc, og tilføjer:

-Sammen med vores globale netværk af partnere og kunder, skalerer vi additiv fremstilling og produktion for at imødekomme disse behov.

Den nye løsning muliggør ensartet højkvalitetsproduktion af hvide dele og giver fordelene ved HP's robuste, fremstillingsparate Multi Jet Fusionplatform, herunder pålidelighed inden for industriel kvalitet, lave omkostninger pr. del og forbedret produktionsforudsigelighed.
HP ser løsningen som ideel til bilindustrien, forbrugsgoder, sundhedspleje og industrielle markeder.

HP's forpligtelse til at give kunderne ny innovation, teknologiske fremskridt, professionelle tjenester og fleksible forretningsmodeller giver betydelig vækst i produktionen af dele.
Siden annonceringen af sin samlede milepæl på 100 millioner printede Multi Jet Fusion-dele på Formnext sidste år, er mere end 70 millioner ekstra dele blevet printet i de seneste 12 måneder.

HP' forpligtelser til bæredytighed gælder også for 3D-print
3D print bliver i stigende grad anerkendt som en løsning for mere bæredygtig produktion.
Den nylige AM Power 'Sustainability of Metal Additive Manufacturing' raport bekræftede, at brugen af bindemidler af metal er en af de mest bæredygtige produktionsmetoder sammenlignet med traditionel fremstilling.
Som et aktivt medlem af Additive Manufacturing Green Trade Association (AMGTA), er HP forpligtet til at accelerere bæredygtig fremstillingspraksis internt og på tværs af sit økesystem af partnere og kunder.

Globalt har virksomheder i alle størrelser og på tværs af brancher, herunder HP's netværk af produktionspartnere, signaleret vigtigheden af bæredygtig produktionspraksis.

Som svar på dette tilbyder HP sine kunder et nyt Virtucycle®-genbrugs- og tilbagekøbsprogram fra Arkema. Programmet gør det muligt for interesserede HP-kunder at sælge pulver fra brugte PA11- og PA12-polyamider og printede dele som et alternativ til bortskaffelse af materialer via dyre, miljøskadelige metoder såsom deponering eller afbrænding.

-lipe

21/11 2022