Endnu flere muligheder

Endnu flere muligheder

Ricoh køber Quadients grafiske forretning i Norden og bliver dermed komplet end-to-end-leverandør til den grafiske branche

Ricohs kunder inden for produktionsprint vil nu få et endnu større udvalg af efterbehandlingsmuligheder efter virksomhedens opkøb af Quadients grafiske forretning i Norden (Danmark, Sverige, Finland og Norge). Opkøbet vil samtidig styrke Ricohs position på det danske og nordiske marked.

Quadient er en global virksomhed, der har specialiseret sig i software til optimering af kommunikation på tværs af forskellige platforme.

Købet vedrører Quadients nordiske grafiske aktiviteter, herunder produktløsninger inden for bogproduktion, skæremaskiner, lamineringsmaskiner, ringbinding samt storformatsløsninger.

Aftalen omfatter ligeledes forbrugsstoffer og tilbehør, samt service og support.

- Det betyder, at Ricoh nu kan tilbyde endnu flere muligheder inden for efterbehandling og wideformat, men også større fleksibilitet, single point of contact og flere services, som vores kunder efterspørger. Vi kan nu binde hele processen sammen med vores integrerede løsninger – fra start til slut i produktionen. Vi bliver totalleverandør af løsninger til den grafiske branche – og jeg er sikker på, at dette også vil være med til at skabe nye indtjeningsmuligheder for vores kunder, siger Lasse Poulsen, Director, Graphic Communications Group hos Ricoh Danmark.

Han fortsætter:

- Vi glæder os samtidig til at byde Quadients grafiske medarbejdere velkommen til Ricoh, som skal være med til at styrke vores eksisterende ekspertise og kapacitet. Begge virksomheder har en stærk virksomhedskultur, som har stor fokus på medarbejderne, og derfor er jeg sikker på, at det vil være et perfekt match, slutter Lasse.

Geoffrey Godet, administrerende direktør, Quadient, følger op:

- Med salget af vores grafiske aktivitet i Norden fortsætter vi vores transformation mod en strømlinet virksomhed, der er centreret omkring vores kerneaktiviteter. Vi er glade for aftalen med Ricoh – jeg er sikker på, at vi har fundet en meget kompetent virksomhed til at støtte vores kunder og dygtige grafiske team i den næste fase af deres rejse.

Tidligere i år indgik Ricoh et europæisk samarbejde med Quadient, der skal hjælpe udbydere af printtjenester og virksomheder med at levere markedsføringstjenester til store kampagner.

-hawin
24/6 2022