Brother lancerer ny labelprinter udviklet specielt til elektrikere

Brother lancerer ny labelprinter udviklet specielt til elektrikere

Brothers nye P-touch PT-E110VP labelprinter gør det lettere, hurtigere og mere effektivt at opmærke elektriske installationer, så de lever op til gældende regler og standarder

Travle håndværkere er de mest oplagte købere af Brothers professionelle labelprintere. De har nemlig ofte brug for slidstærke og tydelige labels, der dokumenterer det arbejde, de har udført – eller identificerer forskellige kabler, rør og funktionsknapper i deres installationer.

Det gælder også for elektrikere, teknikere, ingeniører og servicefolk, der gerne skulle kunne finde tilbage til det udførte arbejder og ikke vil bruge for meget tid på at finde ud af, hvilke ændringer forgængeren eller de selv har foretaget ved sidste besøg.

Elektrikere er den primære målgruppe for Brothers nye håndholdte labelprinter, PT-E110VP, der er særlig ergonomisk at bruge og nem at betjene. Den er forsynet med et QWERTY-tastatur (som på en skrivemaskine) og er fremstillet i solidt materiale, der kan tåle at komme med på en byggeplads eller blive udsat for stød og bump på ufremkommelige arbejdssteder.

P-touch PT-E110VP har fået tilføjet flere nye sikkerhedsikoner, så det samlede antal symboler, man kan printe, nu er på over 200. Dermed er også de nyeste markeringer og standarder med på denne brugervenlige og handy printer.

PT-E110VP bruger Brothers slidstærke og fleksible TZe tape, der findes i mange forskellige farver og bredder. Labels printes med en hastighed af 20 mm pr. sekund.

Brothers TZe tapes er laminerede og kan tåle både fugt, sol, varme, kulde, vand og syre. De er selvklæbende og fås i forskellige varianter, blandt andet til rå overflader, til særlige sikkerhedsformål og som Flexi-ID, der kan slås om eksempelvis et kabel og holde sig selv fast.

En ny og praktisk funktion i PT-E110VP er, at brugeren kan justere den bredde, en label skal udskrives i. På den måde kan labelen tilpasses optimalt til kabler, stik, fatninger, sokler og andre installationer, den skal placeres på.

Den nye, batteridrevne Brother PT-E110VP indeholder mange forbedringer i forhold til tidligere generationer af labelprintere. For eksempel splittes label-enderne automatisk, så de er nemme at få fra hinanden og hurtigere at montere.

Brother PT-E110VP leveres inklusive en tapekassette, en netadapter og en robust kuffert.

25/8 2017