Agfa øger hastigheden på inkjet printer
Agfa Graphics har for nyligt udstillet den nye inkjet printer, Jeti Ceres, på Sign & Print Scandinavia-messen, der blev afholdt i Stockholm.

Agfa øger hastigheden på inkjet printer

Agfa Graphics introducerer digital højhastigheds rulle-til-rulle inkjet printer, Jeti Ceres RTR3200 LED, til high-end installationer

Der er godt nyt til travle trykkerier med højt output. Agfa Graphics lancerer nemlig netop nu sin rulle-til-rulle inkjet printer, Jeti Ceres RTR3200 LED. Maskinen omfatter, som navnet siger, UV LED inktørrer og hurtige processer, der skaber en fremragende billedkvalitet på et bredt udsnit af fleksible materialer.

Maskinens mulighed for print med hvid farve og primer kan kombineres, så man opnår et helt nyt niveau for billedkvalitet, dimensionering og levetid for de færdige tryk. Jeti Ceres RTR3200 LED- systemet er netop blevet udstillet på Sign & Print Scandinavia-messen, der blev afholdt i Stockholm i begyndelsen af februar.

Hastighed, robusthed og kvalitet kombineret

Den nye digitale inkjet printer rulle-til-rulle materialer på op til 3,2 meter. Det sker i høj hastighed med førsteklasses resultater til følge samtidig med, at den robuste konstruktion sørger for, at den snildt klarer et højt output. Maskinen printer på diverse enkelt- og dobbelt-rulle-materialer med en hastighed på op til 186 kvadratmeter i timen.

Det stærke design garanterer et minimalt behov for vedligeholdelse, mens UV LED lyset minimerer energiomkostningerne, reducerer miljøpåvirkningen, øger mængden af egnede printbare materialer og eliminerer lampernes nedetid. Det er egenskaber, som alle er med til at skabe en fremragende løsning.

Førerposition fastholdes

- Jeti Ceres RTR3200 LED er et supergodt supplement og alternativ til den velkendte Jeti Titan-serie. Den nye maskine øger produktiviteten. Samtidig sørger den for, at vi fastholder førerpositionen på billedkvalitet i industrisegmentet og på lavt ink-forbrug, forklarer Reinhilde Alaert, marketing- og produktchef i Sign & Display High-End hos Agfa.

Hun fortsætter:

- Den nye maskine er ingen letvægter. Det er en arbejdshest i segmentet for rulle-til-rulle-løsninger. Den lever op til trykkeriernes krav om høj hastighed, præcision og høj effektivitet. Ink hærdning med UV LED-lamper booster kun kapaciteten og anvendelsesmulighederne endnu mere for kunderne.

thin-ink-layer teknologi

Takket være Agfa Graphics’ state-of-the-art løsningen med UV LED hærdning og det tilhørende ink, kan Jeti Ceres printe på varmefølsomt materiale såsom selvklæbende materialer og PVC, uden at det wobler, krøller og trækker sig sammen. Det giver nye muligheder, og gør det muligt at reducere omkostningerne yderligere.

Udstyret med hvid ink-cirkulering, som er integreret i hele ink linjen, giver Jeti Ceres et væld af muligheder, når det drejer sig om at forstærke eller gøre printet mere livligt. Brugen af hvid ink giver billederne en ’wow’-faktor, specielt ved backlit og for- og bagside løsninger.

Agfa Graphics ink er helt i top, når det kommer til alsidighed, farvespektrum og billedkvalitet. UV LED ink-teknologien er udviklet, så den performer upåklageligt og konsistent undervejs i hele produktionen. Agfa Graphics’ ’thin ink technology’ resulterer i et bredt farvespektrum og i dynamiske billeder uanset hvilket printmateriale, der er tale om.

- Vor dybe forståelse for inkjet-teknologiens fysiske egenskaber, sørger for at inkforbruget er lavt, ekstremt præcist og medfører mindre spild samtidig med, at der er tale om høj pigmentering, siger Alaert.

Prima primer

Agfa Graphics’ Jeti Ceres giver med sin primer mulighed for ekstra vedhæftning, når man printer på usædvanlige eller besværlige rullebaserede medier. Maskinen præprinter automatisk et fint lag primer, inden den overfører ink.

Det forsyner toplaget med en ideel overfladespænding, så den er mere modtagelig for inken. Da man undgår nedetid og re-print, øger det systemets produktivitet dramatisk og garanterer en billedkvalitet med minimal indflydelse på omkostningerne per kvadratmeter.

Asanti, Agfa Graphics’ workflow-software til print i Largeformat segmentet, bliver leveret med Jeti Ceres systemet og styrer printprocesserne fra A til Z, så man nemt klarer processerne i prepress, under produktionen og i afslutningen af opgaverne.

Jeti Ceres er med Asanti også kompatible med Agfa Graphics’ cloudbaserede PrintSphere, som standardiserer flowet af informationer mellem kunder, kollegaer, freelancere, afdelinger og andre Agfa print-løsninger. Det strømliner fil delingen og sikrer datasikkerhed i hele det automatiske workflow.

-hawin

 

14/3 2017
  • Canon satser stort på etiket- og emballagemarkedet

    Canon satser stort på etiket- og emballagemarkedet

    tryk-og-print ›Med et mål om at blive en stor spiller indenfor digitalt printede etiketter og emballage dedikerer Canon en hel zone på årets Drupa messe i næste måned. Her bliver bl.a. præsenteret nyheder til tryk på etiketter, bølgepap og foldekarton
  • Kunstig intelligens i fokus på KOMM Dagen

    Kunstig intelligens i fokus på KOMM Dagen

    tryk-og-print ›Brancheforeningen GRAKOM inviterer til sin årlige konference den 25. april. Her er mulighederne og udfordringerne med AI en væsentlig del af programmet
  • Inkjet, mulighedernes verden

    Inkjet, mulighedernes verden

    tryk-og-print ›Teknologianalytikeren, tyske Ralf Schlözer mener, at de udviklingsmuligheder er knytter sig til inkjet-teknologien kan fjerne risikoen ved at bevæge sig ind i nye printapplikationer og gøre det muligt at udforske nye muligheder for print. I indlægget neden for uddyber han sine synspunkter
  • Fujifilm præsenterer ny, kombineret inkjetblæk på drupa 2024

    Fujifilm præsenterer ny, kombineret inkjetblæk på drupa 2024

    tryk-og-print ›Virksomheden har videreudviklet sin patenterede AQUAFUZE inkjet blækteknologi, som kombinerer vandbaseret og UV-hærdende blæk til bredformat inkjet printapplikationer. Det nye UV-hærdende vandige blæk vil åbne nye muligheder for inkjet printapplikationer i bredformat
  • Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEA

    Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEA

    tryk-og-print ›Siden lanceringen i henholdsvis december 2022 og maj 2023 er der installeret over 1.600 printere fra Canons imagePress V900-serie og over 120 imagePress V1350-printere i EMEA. Tildelingen af Fogras1 PSD certificeringen har været med til at øget salget
  • UPM Raflatac lancerer nye selvklæbende produkter på FESPA

    UPM Raflatac lancerer nye selvklæbende produkter på FESPA

    tryk-og-print ›Som et del af sit Graphics Solutions-produktsortiment præsenterer den finske virksomhed i disse dage en række selvklæbende film og beskyttelseslaminater, der er specielt udviklet til applikationer inden for storformatprint
  • HP-serie optimerer kvalitetsprint for små virksomheder

    HP-serie optimerer kvalitetsprint for små virksomheder

    tryk-og-print ›Den nye HP Color LaserJet Pro 3000 serie har et kompakt design og kan ifølge producenten levere hastighed, skarpe farver og energieffektivitet til kunder, der kræver høj ydeevne på begrænset plads
  • Først i Norden med HP Indigo V12

    Først i Norden med HP Indigo V12

    tryk-og-print ›Det svenske trykkeri, Nordvalls har som det første i Skandinavien investeret i den højteknologiske løsning til print af etiketter