Vin og drinks fra fad

Vin og drinks fra fad

Kjær & Sommerfeldt og Drinx intensiverer samarbejdet og introducerer TAP Collection: En portefølje af vine, cocktails, øl og vand på fustage, som vil lette både miljøet for emballager og transporter og problemet med personalemangel i restaurations-, bar- og hotelbranchen

Danmarks ældste vinhandel, Kjær & Sommerfeldt  og spiritus-grossisten, Drinx indledte sidste år et partnerskab om både indkøb af øl, vand og most og etablering af et kommende, fælles distributionssystem. Nu udmønter partnerskabet sig i lanceringen af et et samlet drikkevare-univers med en stribe kvalitetsprodukter 'on tap.

TAP Collection er skabt til barer, restauranter, caféer, hoteller m.fl., som vil tilbyde gæsterne større valgfrihed og drikkevarer af høj kvalitet - med færre hænder.

 Mads Stensgaard, adm. direktør, Kjær & Sommerfeldt, og Tommy Toft, direktør, Drinx.

-Vi oplever en stor efterspørgsel i markedet efter kvalitetsprodukter, som er nemme at håndtere for personalet. Vi mærker også, at bæredygtigheden og valgfriheden på øl, vand og cocktails betyder meget for vores kunder. Vi har derfor sammen med Drinx skabt en unik løsning, der sammen med vores vine imødekommer det hele, fortæller Mads Stensgaard, adm. direktør i Kjær & Sommerfeldt.

Fem færdigblandede cocktails, vin og vand
Kjær & Sommerfeldt og Drinx har i første omgang udvalgt seks vine til TAP Collection inkl. røde, hvide og rosévine fra Spanien og Frankrig samt en mousserende hvidvin fra Italien. Dertil kommer fem færdigblandede cocktails i de mest populære smagsvarianter samt et vandsystem, hvor der hurtigt kan tappes vand med og uden brus samt et stort udvalg af øl fra danske og udenlandske producenter. Udvalget udvides løbende og tilpasses kundernes behov.

Servicen er inkluderet
TAP Collection inkluderer en fast serviceaftale med DrinxSystem, som er Kjær & Sommerfeldts og Drinx' eget installationsfirma. DrinxSystem monterer TAP Collection-anlæggene og servicerer dem hver 6. uge. DrinxSystem er tilgængelig døgnet rundt pr. telefon, så TAP Collection-kunder kun skal ringe til ét nummer, hvis der er udfordringer.

–TAP Collection handler om at gøre det nemt for vores kunder: Kunden bestiller de varer, de ønsker, fra Drinx eller Kjær & Sommerfeldt, og snart rykker DrinxSystem ud og monterer anlægget og fustagerne, så de er klar til brug. Herefter skal kunderne kun tænke på at skænke og servere for gæsterne. Én bestilling, én levering, ét servicebesøg og én faktura letter administrationen betragteligt, fortæller Tommy Toft, direktør i og grundlægger af Drinx.

Mere bæredygtige leverancer
Miljøet spiller en vigtig rolle i lanceringen af TAP Collection. Med det nye univers kan kunderne se frem til mere bæredygtige leverancer af vin, cocktails, vand og øl, anlæg og service. Én leverandører til det hele betyder reduceret kørsel. Og når alle produkter leveres på fustage, reduceres mængden af pap- og plast-emballage, tomme flasker og behovet for lagerplads. Dertil kommer det sociale aspekt af bæredygtigheden med færre tunge løft og en nemmere hverdag for personalet.

-lipe

4/11 2022