Styr på strikketøjet

Styr på strikketøjet

Stora Enso vinder tysk designpris for emballagen Wool Locker, holder orden på garn og strikkeudstyr både under transporten og hjemme hos kunden

Det er German Packaging Award 2019 som har kåret emballagen, der er produceret af 100 procent genanvendeligt bølgepap. Prisen er tildelt i den kategori, hvor selve præsentationen af varen indgår i bedømmelsen.

- Vi er stolte af prisen, da det er en hård konkurrence. Og hæderen er en opmuntring for vores designere til at fortsætte med at udvikle værdiskabende og bæredygtige emballageløsninger til vores kunder i det voksende e-handelssegment. Wool Locker er også et godt eksempel på, hvordan emballagen kan være med til at kommunikere om indholdet, og hvor emballagen er en del af selve produktet, siger Bjørn Thunström, som er Senior Vice President Manager for marketing og innovation på Stora Enso Packaging Solutions.

I æsken er der strikkepinde, hæftenåle, lineal og en måler til strikkefasthed foruden god plads til flere garnnøgler.
Det hele er ved hjælp af holdere organiseret i æsken, som er udviklet specielt til e-handel, men også kan bruges af kunden til at holde styr på alle delene.

Stora Enso får overrakt prisen den 24. september på årets Fachpack messe i Tyskland

-lipe

18/9 2019