Samarbejde sikrer godset undervejs fra A til B

Samarbejde sikrer godset undervejs fra A til B

Zarges har indgået et samarbejde med logistikspecialisten Flightcases om at tilbyde skræddersyede logistikløsninger i aluminium til transport af skrøbeligt gods blandt andet indenfor offshore- og medicinalindustrien

En sikker transportløsning er alfa og omega, når følsomt udstyr, værdifulde materialer og vigtige værktøjer skal fra A til B.

Det ved de alt om hos Flightcases, der er Danmarks største producent af bokse til transport. Her finder man et stort udvalg af verdens førende brands til transport. Indtil for nylig manglede de dog et vigtigt brand nemlig aluminiumsbokse fra Zarges.

- Vi har hidtil købt alukasser fra en producent i Tyskland. Men vi har altid tænkt, at Zarges havde det bedste produkt på markedet. Problemet var bare, at Zarges selv solgte deres aluminiumsbokse, så vi var i direkte konkurrence med hinanden, siger Flightcases’ direktør Keld Wedell Seerup.

I Zarges havde de dog i noget tid holdt øje med Flightcases fremgang indenfor markedet, så da chancen bød sig for et samarbejde, slog virksomheden til:

- Flightcases er en spændende virksomhed, som har en utrolig stor viden om logistik. Ved at slå kræfterne sammen kan vi i fællesskab sikre stabil transport af værdifuldt gods. Det er et strategisk samarbejde, hvor vi supplerer hinanden godt.

- Vi har et produkt af høj kvalitet, mens Flightcases har stor viden om logistikløsninger og kan skræddersy skumindretninger til vores alu-bokse, så selv det mest specialdesignede udstyr kan pakkes forsvarligt ind, siger direktør i Zarges Jan Fahlgren.

Den ideelle løsning til offshore- og medicinalindustrien

Zarges’ bokse i aluminium er særligt velegnet til steril transport, hvilket gør boksene ideelle til fødevare- og medicinalindustrien. Men også offshore-industrien har glæde af alu-boksene.

- Aluminium har nogle helt særlige egenskaber, som blandt andet er en fordel til offshore. Det er et stabilt og korrosionsbestandigt materiale med lav vægt og stor fleksibilitet. Derfor er aluminiumsbokse langt bedre til offshore end for eksempel trækasser, forklarer Jan Fahlgren.

Zarges’ udvalg af alu-bokse kan i dag findes i Flightcases’ sortiment og kan på bestilling indrettes med skum, så det transportede gods beskyttes mod stød og rystelser.

- Alu-boksene fra Zarges er nu på vores hjemmeside, og vi glæder os til at kunne tilbyde industrien de bedste logistikløsninger skræddersyet til netop deres behov, slutter Keld Wedell Seerup.

-hawin

31/10 2016