Royalt besøg hos palleteringsspecialisten

Royalt besøg hos palleteringsspecialisten

H.M. Dronningen besøgte Riantics i Arden den 15. juni i forbindelse med sit sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

Riantics havde den store ære og fornøjelse at tage imod Dronningen under et to-dages besøg i Hobro og Mariager. Hendes Majestæt blev præsenteret for den patenterede automatiseringsløsning, Layer Picker, der bruges på lagerfaciliteter rundt omkring i verden.

Layer Pickeren er helt unik i sin virkemåde. Ved intelligent styring af vakuum på sugefladen, i kombination med multiregulerbart tryk på et bælgesystem, er den patenterede løsning i stand til at løfte ca. 98% af alle dagligvarer.

Hver Layer Picker løfter dagligt mere end 400 ton varer hos verdens største distributionscentre – varer der leveres til dagligvarekæder som for eksempel Netto, COOP, LIDL, Aldi og mange flere.

En stor dag hos Riantics
Det blev en mindeværdig dag med solskin, højt humør og mange hundrede fremmødte, som bød Dronningen velkommen til hendes første besøg i Arden.

Dronningen blev modtaget af vært for besøget Stephan Seifert, Bestyrelsesformand for Körber AG, som gav en kort introduktion til Körber og Riantics.

Herefter blev Hendes Majestæt præsenteret for Riantics’ automatiseringsløsning, Layer Picker, af virksomhedens direktør for Product Solutions Michael V. Jensen.

- Det var fantastisk at opleve den store interesse fra H.M. Dronningen, som stillede mange uddybende spørgsmål og nærstuderede maskinerne med stor fornøjelse og nysgerrighed, fortæller direktør for Product Solutions Michael V. Jensen.

Et royalt løft
Dronningen fik indblik i virksomhedens udvikling siden 1980 og hørte om opfindelsen af den patenterede løsning, som blev udtænkt i slutningen af 90’erne af en håndfuld medarbejdere og ikke mindst Torben Christensen, som var traktormekaniker, idémager og den allerførste ansatte i det daværende Univeyor.

På det tidspunkt fik Univeyor til opgave at skabe en løsning, som kunne løfte kasser med Chivas Regal Whisky, selvom der var huller i pallelaget, hvilket resulterede i udviklingen af den første udgave af Layer Pickeren.

En sjov oplysning præsenteret for Dronningen var, at én Layer Picker løfter 27 ton i timen, 432 ton pr. dag og 130.000 ton om året, hvilket årligt svarer til løft af Kongeskibet Dannebrog 105 gange. Da Dronningen var kørt, blev dørene slået op, og der blev inviteret inden for i det nyetablerede showroom.

De cirka 200 besøgende fik en guidet rundvisning, hvor de blandt andet fik demonstreret Riantics’ Layer Picker Flex med robotarm og Layer Picker Gantry.

-hawin

22/6 2017