Rajapack lancerer emballage katalog med 5500 produkterDet nye varekatalog fra RajaPack på 412 sider rummer alt inden for forsendelses- og emballageartikler.

Rajapack lancerer emballage katalog med 5500 produkter

Den store europæiske forhandler af forsendelses- og emballageprodukter Rajapack har lige udsendt sit danske varekatalog, der på mere end 400 sider kan måle sig med kataloggiganten IKEA

KATALOG På tre år har den danske afdeling af Rajapack udviddet antallet af artikler med 1000, så de nu med 5500 katalognumre kan tilbyde et af Danmarks største udvalg inden for forsendelses- og emballageartikler.

- Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af forsendelses- og emballageartikler. Vi har både de kendte mærkevarer og så vores eget højkvalitets Rajapack-varemærke, som nu findes i 1000 produkter i programmet. Det er god kvalitet til en god pris, lover  Jan Høj, country manager fra det danske hovedkontor i Søborg.

Inden for det seneste år har Rajapack både fået ny hjemmeside og nu et katalog med det fulde sortiment på gaden.

– Vi er meget fokuserede på,at det skal være nemt for vores kunder, at handle hos os på alle tilgængelige kanaler. Med vores nye katalog tilbyder vi et nemt og enkelt overblik over et ret omfattende produktsortiment. Dermed håber vi selvfølgelig at flere vil få øjnene op for hvad Rajapack kan tilbyde. Vores mål er, at såvel eksisterende som potentielle kunder i fremtiden tænker på Rajapack som totalleverandør, når de skal købe emballage, supplerer Thomas Ter-Borch, e-commerce manager.

- Kunderne kan finde os i det udsendte katalog, på vores webshop, via telefon til vores emballagekonsulenter samt ved besøg fra vores salgsteam, siger Jan Høj.

- Hvad der helt konkret skal få kunderne til at vælge os som deres foretrukne forsendelses- og emballageleverandør, er et mix af fordele, nævner Jan Høj: - Vi er totalleverandør, så kunderne kan samle indkøbene et sted, vi har høj kvalitet til en god pris, alle varer på lager, kort leveringstid og så tilbyder vi en ’Tilfredshedsgaranti’ med 30 dages returret, der er unik for branchen.

- Rajapack er på et yderst konkurrencepræget marked, hvor vi vinder på vores kvalitet og service, siger Thomas Ter-Borch. Og så kan vi trække på den store fælles viden i Raja Group, der er oparbejdet gennem de sidste 60 år – det kommer i sidste ende også vores kunder til gode, slutter Jan Høj.

Det nye katalog fra Rajapack kan bestilles på rajapack.dk

-jk


18/3 2014
 • BrochurerDOWNLOAD
 • DS Smith

  DS Smith

  Emballageløsninger der optimerer jeres forsyningskæde
 • Vangby

  Vangby

  Totalleverandør i Palle- og Kartonpakning.
 • Nova-Pack

  Nova-Pack

  Komplette emballageløsninger
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Grundtvig

  Grundtvig

  Medical packaging and logistics
 • Stok Emballage

  Stok Emballage

  Alt i forsendelsesemballage
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer