PCSYS bliver en del af internationalt IT-firma

PCSYS bliver en del af internationalt IT-firma

Det danske IT-firma PCSYS er netop blevet opkøbt af Tecsys, et Canadisk firma, der leverer supply chain løsninger primært til det nordamerikanske marked

PCSYS har i snart 30 år forsynet det europæiske marked inden for lagerstyring, transportstyring og etiketteringsløsninger, både med software og hardware. Løsningerne sørger for at mere end 1.000 firmaer har en effektiv og robust forsyningskæde.  

Formålet med opkøbet er at kunne supportere det internationale marked bedre, ved at være lokalt til stede både på det nordamerikanske og det europæiske marked.

Peter Brereton, CEO hos Tecsys uddyber valget af PCSYS

- Tilføjelsen af PCSYS til vores supply chain familie, giver os en række kompetente medarbejdere og velfungerende løsninger, som vi kan tilbyde vores eksisterende nordamerikanske marked og købet vil i høj grad styrke vores position, særligt på det europæiske marked.

Større udvalg på hylderne

PCSYS skifter hverken forretningsområde, navn eller daglig ledelse. PCSYS består af 35 medarbejdere, der fortsat vil drive forretningen fra Danmark, så opkøbet vil for kunderne primært betyde flere muligheder for international support og mulighed for at købe ind i en større produktportefølje.

Hos Tecsys arbejder omkring 420 medarbejdere med løsninger inden for lagerstyring, transport og distributionsløsninger, forbrugs- og leveringsstyring, håndtering af butiksordrer, økonomisystemer og statistikløsninger.

Ulrik Havsager, salgsdirektør hos PCSYS uddyber:

- At være en del af en større international koncern betyder, at vi får udvidet vores kompetencer og supportmuligheder. Jeg ser ændringen som positiv for vores kunder, der fremover vil få flere muligheder for at købe ind hos os. Man kan sige at udvalget på hylderne er udvidet.

Kunderne er fortsat i fokus

PCSYS er en kundefokuseret virksomhed, der vægter langvarige kundeforhold højt og arbejder på at vedligeholde en høj kundetilfredshed.

Det har været væsentligt for os i ejerkredsen, at Tecsys har samme kultur og værdier som PCSYS. Begge virksomheder har altid vægtet kundetilfredshed højt, og har mange langvarige kunderelationer. Vores samlede løsninger vil være et stærkt tilbud til både et dansk og et internationalt marked, forklarer Klaus Juhl, CEO hos PCSYS.

- Også medarbejderkulturen matcher fint vores, og vi håber at vores medarbejdere ser positivt på de nye internationale muligheder for karriere og sparring med kollegaer på den anden side af Atlanterhavet.

-hawin

7/2 2019