Lars Østergaard Jonasen ny produktchef hos PAL-Cut A/S

Lars Østergaard Jonasen ny produktchef hos PAL-Cut A/S

PAL-Cut A/S i Holstebro, der er specialist i fuldautomatiske arkdispensere til palleteringsanlæg og anti-skrid ark til pallestabilisering, styrker den internationale afsætning med ansættelsen af Lars Østergaard Jonasen som product manager.

Lars Østergaard Jonasen, 49 år, er ansat i en nyoprettet stilling som product manager hos PAL-Cut A/S på hovedkontoret i Borbjerg ved Holstebro.

Lars Jonasen får ansvaret for produktledelsen af virksomhedens arkdispensere og antiskrid-papir løsninger til palletering. Løsningerne anvendes blandt andet i fødevare- og kildevandsindustrien.

Desuden får han ansvaret for den tekniske salgssupport til virksomhedens salgskontorer, forhandlere og leverandører af pakkelinjer.

Stillingen som product manager er nyoprettet og er et led i PAL-Cuts ambitiøse vækststrategi på det europæiske marked.

- Vi er utroligt glade for, at få Lars Østergaard Jonasen med ombord med hans store erfaring inden for international product management. Han vil være en nøgleperson i vores internationale vækststrategi, siger Rudi Pedersen, adm. direktør i PAL-Cut A/S.

Lars Jonasen har en omfattende erfaring inden for international product og service management fra en række virksomheder, herunder Ericsson og RTX A/S.
Senest kommer han fra en stilling som product manager i Siemens Windpower, hvor han arbejdede med at udvikle service- og overvågningsprogrammer til kunderne.
Lars Jonasen er uddannet svagstrømsingeniør.

PAL-Cut har de senere år oplevet en stor vækst i Skandinavien og Nordeuropa. Virksomheden arbejder målrettet med en ekspansion på de sydeuropæiske markeder, blandet andet gennem etablering af egen salgsorganisation.

29/9 2016