Intelligent emballage fra Stora Enso

Intelligent emballage fra Stora Enso

I samarbejde med Microsoft tilbyder virksomheden cloudbaserede løsninger der øger kundernes effektivitet

Den internationale emballagevirksomheden, Stora Enso har samarbejdet med Microsoft for at tilbyde kunder verden over cloudbaserede løsninger til intelligent emballage.

Med Microsofts globale og skalerbare cloud-platform, Microsoft Azure kan kunder, der investerer i intelligente emballeringsløsninger sikkert indsamle og analysere store mængder data.

Stora Ensos intelligente emballageløsninger er baseret på RFID, Radio Frequency Identification teknologi, gør det muligt at spore og validere et produkt sikkert gennem hele forsyningskæden. Med teknologien kan varemærkeindehaveren og slutbrugeren tillige kommunikere via smartphone med NFC-støtte, Near Field Communication.

Håndtering og analyse af store mængder data er en vigtig del af intelligente emballageløsninger. Med Microsofts cloudservice indsamles alle data til analyse for at fremme effektiviteten hos kundervirksomhederne, som køber løsningerne.

- Microsoft Azure er en skalerbar og pålidelig platform for os og vores globalt aktive kunder. Data om emballering og forsendelse kan nu indsamles og analyseres når som helst og hvor som helst, hvilket giver vores kunder adgang til enorme mængder værdifuld information om alt fra forsyningskæde til forbrugeradfærd. En kombination af bæredygtig emballage og cloud-baserede funktioner hjælper virksomheder med at blive mere effektive og rentable, siger Teemu Salmi, som er informationschef i Stora Enso.

Marc Jalabert, som er chef for Marketing & Operations i Microsoft i Vesteuropa siger:
- Vi er stolte over at samarbejde med Stora Enso i den nye æra af intelligent emballage. Microsoft Azure leverer tjenester, som Stora Enso kan bruge til at forbedre sit udbud gennem hurtig serviceudvikling, skalerbarhed og global rækkevidde. Stora Ensos intelligente emballage er et glimrende eksempel på den slags nye innovative tjenester, der leveres af Microsofts Azure-platform.

Stora Enso og Microsoft er i øjeblikket involveret i en række intelligente emballageprojekter med store internationale virksomheder inden for forskellige brancher.

-lipe

8/11 2017