Bring har udvidet med pakkeudlevering i 42 Silvan-butikker

Bring har udvidet med pakkeudlevering i 42 Silvan-butikker

Flere af Brings terminaler melder om nye rekorder for antal sorteret pakker. Det betyder også mange pakker ude på de lokale pakkeudleveringssteder. Med 42 fysiske butikker fordelt i hele Danmark, og flere af dem centralt placeret i større byer, er Silvans nye pakkeshops et stærkt supplement til Brings 1.300 eksisterende udleveringssteder

- Vi er meget stolte af at indgå et samarbejde med så stærkt et brand, som modtagerne i forvejen kender og benytter. Med stigningen i e-handlen og det øgede kapacitetspres, må vi konstant tænkte nyt i forhold til udleveringssteder. Derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde vores modtagere et udleveringsted som de allerede føler sig trygge ved. siger Per Buus, Salgsdirektør for Bring i Danmark

Klar inden Black Week
Allerede fra mandag i den såkaldte Black Week var Silvans pakkeshops klar til at udlevere Bring pakker til modtagerne. Med udvidelsen til de nye pakkeshops giver det modtagerne endnu flere valgmuligheder for at hente deres pakker lokalt, også i forbindelse Black Week og julehandlen.


- Indtil nu er vores antal af e-handelspakker steget 30 %, sammenlignet med sidste år og alene under Black Week har vi oplevet en yderligere stigning på 40 %. Silvans størrelse og kapacitet har betydet at vi er godt rustet til at imødekomme de mange e-handelspakker i øjeblikket. Opstarten er gået over al forventning og Silvan er allerede en af de pakkeshops, der modtager flest pakker i vores udleveringsnetværk, afslutter Per Buus, Salgsdirektør for Bring i Danmark.

- Det er vores ambition at yde den absolut bedste service for vores kunder – og derfor har vi valgt at samarbejde med Bring. Bring er kendt for deres hurtige og effektive omdeling af pakker. Vi formoder derfor, at samarbejdet vil gå rigtig godt. Forhåbentlig kommer vores kunder til at opleve julen som lidt mindre travl, når nu de kan både sende og afhente pakker hos os, udtaler Kenneth Kragh Madsen, CSO hos Silvan.

-lipe

7/12 2020