Bring gearer op til jul med ekstra bemanding og konkurrence for kunderne

Bring gearer op til jul med ekstra bemanding og konkurrence for kunderne

Sidste jul håndterede distributøren, Bring flere pakker under julehandlen end nogensinde før. For at gøre et lige så godt stykke arbejde i år har Bring iværksat en række tiltag med bl.a. flere chauffører og en gentagelse sidste års konkurrence for de modtagere, der henter deres pakker inden for 24 timer

Under julehandlen er presset på hele logistikkæden høj. Af den grund udvider Bring arbejdsstyrken med blandt andet flere chauffører og terminalarbejdere i årets mest intensive periode - julehandlen. Men for rent faktisk at kunne levere flere pakker, er Bring afhængige af, at modtagerne afhenter deres pakker hurtigst muligt. For at motivere danskerne til at hente hurtigt ud, igangsætter Bring en konkurrence.

- Under julehandlen og Black Week håndterer vi utroligt mange pakker. Hvis disse pakker forbliver på udleveringsstederne for længe, vil det være svært at levere nye pakker. For at få plads til flere pakker og muliggøre hurtige leveringer til danskerne laver vi derfor en konkurrence - og vi kårer en ny vinder hver hverdag, siger Matilda Adelborg, pressechef i Bring.

Sidste års konkurrence var en succes, som medvirkende til, at pakkerne blev afhentet hurtigt. Halvdelen af danskerne sidste år hentede sin pakke i pakkeshoppen inden for 24 timer.

Udover konkurrencen om at få flere til at hente deres pakker hurtigt, har Bring også taget en række andre tiltag for at sikre hurtige leveringer i julen.

- Vi ser frem til højsæsonen for e-handel og er klar til at håndtere de gode tilbud og julegaver som danskerne handler. Vi har i løbet af året sat meget fokus på at optimere netværket, og har sikret os flere pakkeshops i områder der har brug for et løft, siger Matilda Adelborg.

Initiativer op til jul
For at kunne klare julehandlen på bedste vis har Bring bl.a:

Ekstra bemanding i form af både chauffører og terminalmedarbejdere
Udvidede åbningstider i kundeservice.
Øget bemanding i kundeservice
Optimeret netværket af pakkeshops
Udskiftet alle scannere hos agenterne, så det nu er hurtigere at scanne pakker.
Desuden vil Bring sende flere SMS-beskeder til kunderne med hurtigere intervaller, for at minde dem om, at der er pakker at hente - for dermed at frigøre plads til nye pakker

Konkurrencen løber i perioden 21.11.2022 – 23.12.2022.

-lipe

17/11 2022