Sien er prikken over i’et i Hviderusland

Sien er prikken over i’et i Hviderusland

En emballage med si passer godt til skaldyr i lage. Det konkluderer hviderussiske Santa Bremor, efter at have brugt UniPak bøtten med si fra RPC Superfos i bare nogle måneder

Kunder kræver hele tiden nyheder, så for at holde kadencen har den førende fiske- og skaldyrsproducent i Hviderusland, Santa Bremor, for nylig lanceret en ny serie halvkonserves i lage og i olie. Det er ikke blot deres muslinger, rejer, blæksprutter og skaldyrmix, der er produktnyheder – også emballageløsningen repræsenterer en nyhed, fordi Santa Bremor bruger en UniPak bøtte med indlagt si.

Beskytter kvaliteten efter åbning
Angelina Averina, Brand Manager, Santa Bremor, forklarer hvorfor valget faldt på emballagen med si:

- Vi besluttede os for en bøtte med en si, fordi den gør det nemt for vores kunder at tage lidt skaldyr op af bøtten og lade resten ligge i lagen eller i olien til senere brug. Så bliver vores skaldyr ved med at være saftige. De smager lækkert og holder sig friske i væsken på køl. På den måde sørger emballagen for, at vores produktkvalitet er helt i top, også efter åbning.

Si’en er huskepind
Skaldyrsserien fra Santa Bremor sælges til virksomhedens vigtigste markeder, som fx Hviderusland, Rusland, Ukraine, Kazakhstan og Moldova. Den emballage, der bliver brugt, er Ø95mm og kan rumme 0,5 liter.

- Det fungerer godt med en stor størrelse i vores sortiment. Såvel størrelsen som den let koniske form er perfekt til vores kunder. Og så giver sien os en klar fordel, fordi den betyder, at vi adskiller os fra vores konkurrenter. Den er prikken over i’et. Forbrugerne kan huske de nye skaldyrsprodukter fra Santa Bremor pga. den praktiske si, forklarer Angelina Averina.

Det er nemt at åbne og genlukke UniPak bøtten, som har et væsketæt snap-on låg og pilfingersikring som standard. Sien er fremstillet af det samme kvalitetsmateriale som bøtten og er designet, så den passer perfekt til den. Det grafiske design inkluderer en lille infografik om sien, så kunderne hurtigt kan se, hvilke fordele den giver. Desuden er det lækre indhold vist i knivskarp fotokvalitet takket været den In-Mould labelling teknik, som RPC Superfos bruger.

Positive reaktioner fra markedet
Angelina Averina har kun oplevet positive tilbagemeldinger på de nye skaldyrsprodukter og bøtten med si:

- Vi tilbyder vores kunder et skaldyrsprodukt af høj kvalitet i en emballageløsning af ligeledes høj kvalitet. Det er godt at se, at vores distributører viser stærk interesse for den nye produktserie og bliver ved med at gøre plads til den på supermarkedshylderne.

Santa Bremor er den største producent af skaldyr i CIS (Commonwealth of Independent States, tidligere USSR stater) og tilbyder mere end 500 produktvarianter gennem forhandlere i over 80 byer inden for CIS.

-lipe

9/6 2017