Fem nominerede til Plastprisen 2019

Fem nominerede til Plastprisen 2019

Den 23. maj bliver Plastprisen 2019 uddelt af Plastindustrien på brancheorganisationens årsdag i Industriens Hus. De nominerede er Camilla Haustrup Hermansen (Plus Pack), Flemming Besenbacher (Carlsbergfondet), Mogens Hinge (Aarhus Universitet), SolarSack og Dansk Affaldsminimering

Plastindustrien har siden 1987 uddelt Plastprisen som en hyldest af de ekstraordinære præstationer i den danske plastbranche.Vinderen bliver afsløret på Plastdagen den 23. maj i Industriens Hus.

Brancheforeningen har det sidste halve år modtaget en lang række gode bud på potentielle prismodtagere. Blandt de indstillede har Plastindustriens bestyrelse udvalgt de fem nominerede.

Nu er det op til Plastindustriens medlemmer at afgøre, hvem af de nominerede, der skal løbe med æren, en statuette og en check på 50.000 kroner. Hver medlemsvirksomhed har én stemme, og en elektronisk stemmeseddel bliver udsendt i starten af maj.
Adm. direktør i Plastindustrien, Thomas Drustrup, udtaler:

– Jeg er rigtig glad for, at der igen i år er tale om et utroligt kvalificeret felt af nominerede til Plastprisen. Det er vigtigt, at vi som branche sætter mere fokus på de positive plasthistorier, og dem må man sige, at der er masser at tage af blandt de nominerede. Jeg vil ønske held og lykke til de fem nominerede, som på hver deres måde bidrager til dette.

Fakta om Plastprisen 2019:
Plastprisen kan enten gives til en person, en institution, et produkt eller en virksomhed.
Plastindustriens medlemmer stemmer på deres respektive favorit blandt de fem nominerede.

Afstemningsskemaet udsendes primo maj.

-lipe

29/4 2019