Nye fleksible mærkningsløsninger

Nye fleksible mærkningsløsninger

HSA Systems præsenterer en række nye fleksible mærkningsløsninger på FachPack i Nürnberg

Den danske fabrikant af industrielle inkjet-printere, HSA Systems, udstiller deres seneste nyheder til forpakningsindustrien generelt, men med særligt fokus på medicinalindustrien, hvor kravene til korrekt mærkning og sporbarhed er høje.

På standen på FachPack vil der være et bredt udvalg af printere til forskellige behov – fra simpel datomærkning til komplette serialiseringsløsninger.

Print og Verificering – enkelt og sikkert

De senere år har HSA Systems fokuseret på at udvikle nøglefærdige løsninger, der lever op til de krav og udfordringer, som virksomhederne er underlagt i form af mere og mere restriktive regulativer, når det gælder kodning og mærkning af deres produkter.

Særligt medicinalvirksomheder står over for en stor udfordring med at skulle leve op til de krav, der bliver gældende, når EU Falsified Medicines Directive (FMD) træder i kraft.

De nyeste skud på stammen af nøglefærdige løsninger til medicinalindustrien fra HSA Systems er HSAJET PV650C til foldede medicinæsker og HSAJET PV950F til flade emballager såsom æsker og blisterpakker.

PV650C og PV950F er kompakte alt-i-én løsninger, hvor både design, print, verificering, accept/reject og logning foregår fra en og samme enhed. HSA Systems tilbyder desuden deres print og verificeringsløsning som integrationskit, som er nemt at tilpasse eksisterende produktionslinjer.

På HSA Systems’ maskiner er der ekstremt fokus på sikkerhed og brugervenlighed, så det er så enkelt som muligt for både slutbrugeren og maskinbyggeren at bruge HSA-løsningen.

Printere til mange behov

Udover de komplette printsystemer udstiller HSA Systems et udvalg af deres fleksible printer-controllere baseret på HP TIJ 2.5 teknologi, blandt andet Premium Printer-serien, som adskiller sig fra andre TIJ 2.5 printere på markedet med en række smarte features.

Premium printhovedet er fremstillet i robust aluminium og har ingen bevægelige dele. Blækpatroner holdes fast med en magnet i stedet for den traditionelle patronlås, hvilket giver hurtigere skift af patron og en mere sikker installation af ny patron.

Printhovedet har integreret sensor, og der er tastatur på hvert enkelt printhoved, hvorfra der kan purges, ses om blækniveauet er lavt, og hvorfra printhovedet kan resettes efter patronskift.

Premium printhovedet kan desuden relativt simpelt sættes sammen i et stort antal for at opnå store printhøjder. Der anvendes kun ét kabel per fire sammensatte printhoveder, hvilket giver et minimalt antal kabler, da både strøm og data går gennem samme kabel.

En anden nyhed fra HSA Systems er deres HSAJET TTO HSA53C Thermal Transfer overprinter til print af forskellige informationer såsom lot-nummer, priser, datoer, EAN-koder, stregkoder og datamatrix.

HSA Systems’ TTO er en ideel printløsning til et bredt udvalg af industrier, såsom fødevare-, drikkevare-, kosmetik- og medicinalindustrien.

HSA Systems tilbyder blæk til stor set alle typer emballager og printmaterialer. På Fachpack har HSA Systems printstationer, hvor besøgende er velkomne til at tage deres eget printmateriale med og få testet, hvilken blæk der passer til deres materiale.

Danske HSA Systems udvikler og producerer industrielle inkjet-printere og tilhørende udstyr, som sælges gennem et globalt netværk af forhandlere og integratorer.

FachPack bliver afholdt i Nürnberg i dagene fra den 27. til 29. september.

 

-hawin

6/9 2016