Kvalificeret vareregistrering

Ny løsninger fra Delfi Com Icons kan fremme det generelle marked i forhold til sikring af vareregistrering og vareflow’

Det vurderer Johan Niordson fra firmaet Genios, der var blandt de første til at afprøve og indkøbe løsningen, som er en håndterminalløsning, der fortrinsvis henvender sig til detail-, logistik- og sundhedssektoren.



Johan Niordson, fra firmaet Genios der sælger C5 løsninger henvendte sig til Delfi Technologies i slutningen af 2015, for at høre om virksomhedens håndterminalløsninger.


Den nyudviklede løsning Delfi Com Icons fangede med det samme Johans interesse.

- Selve løsningen lød meget intuitiv og fleksibel. Lige præcis muligheden for at kunne designe en løsning der matcher den enkelte kundes behov synes jeg lød spændende og helt unik, fortæller Johan Niordson, der ser positivt på løsningens fremtidsmuligheder både i forhold til sin egen forretning, men også for det generelle marked.

De forskellige moduler i løsningen er, ’Status’, ’Varepluk’, ’Varemodtagelse’, ’Vareflyt’, ’Opret ordre’ og ’Forbrug’.



I hvert modul er der en række muligheder/ spørgsmål, som der skal tages højde for, når man som ERP forhandler hjælper kunden med at designe deres helt egen unikke applikation. Løsningen er meget fleksibel. Ønsker man fx at ændre i sin applikation, så er det nemt at gøre dette – det er bare at logge på sin løsning, ændre og opdatere.

Skalerbar applikationen
Har man først lavet sin applikation, så er det nemt at pushe den ud på flere håndterminaler. Der er ingen forskel om en virksomhed har fem eller 5000 håndterminaler, øvelsen er den samme.



Applikationen ligger i ’skyen’, hvilket betyder, at når der ændres i applikationen, så vil ændringen slå igennem på alle enheder via kommunikationscenteret ‘Delfi Com Center’.

- Fleksibiliteten og muligheden for efterfølgende at tilrette i applikationen og pushe den ud på flere enheder, er afgørende for produktets succes hos mine kunder. Jeg kan allerede se, at mange af mine kunder med fordel kan skifte til Delfi Com Icon - løsningen i forhold til at effektivisere deres forretning, fortæller Johan Niordson.

Delfi Com Icons er udviklet med henblik på de brancher som har behov for kvalificeret vareregistrering i deres vareflow, derfor er løsningen relevant for både detailog logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet og mobile sælgere/montører. Udbyttet er dog det samme uanset applikation, kunde og branche, der er styr på vareflowet med Delfi Com Icons.


-hawin

16/2 2016