Driftsikre mærkningsprintere

Cyklop introducerer 2. generation af kode- og mærkningsprintere, CM

Cyklop producerer innovativ indpakningsudstyr til industrien. Virksomheden har fokus på kundernes ændrede behov og tilbyder løsninger, der virker optimalt.

Udvalget af CM printere er en videreudvikling af den meget populære HP 2.5 Termisk Inkjet (TIJ).

I samarbejde med HP tilbyder Cyklop printere, der er enkle at bruge, lette at installere, der har omfattende printfunktioner og er driftsikre selv i omgivelser med støv og temperaturudsving.

CM100 printeren er en printer på indstigningsniveau. Den er lille og let at installere, enkel at betjene samtidig med at den har et væld af print muligheder. CM100 printeren forbinder en enkelt blækpatron med en controller.

Udskrivningsmulighederne er typisk som for HP 2.5 baserede produkter, printhøjde på 12,7 mm med mulighed for udskrivning af true type fonte, tid/dato, tæller, de fleste typer af 2D stregkoder og QR-koder, Grafik/Logoer.

Op til 600 DPI og hastigheder op til 306 meter pr. minut. CM100 kendetegnes på 'Stay Sharp' print. Det er muligt med en 'Hot Swap' at udskifte blækpatronen uden stop i produktionslinjen, altså et super skarpt print uden pause.

Alle detaljer matcher dine forventninger til HP TIJ produkter med hensyn til lave omkostninger, pålidelighed og ingen krav til vedligeholdelse. Udskift blækpatronen og du har en ny printer.

CM300 printeren indeholder den nyeste udvikling indenfor avanceret print teknologi fyldt med muligheder og fleksibilitet. CM300 er en industriel PC med en effektiv 12 'Farve Touch Screen'.

Touch panelets grafiske brugerflade (GUI/ Graphical User Interface) er beskyttet af password, enkel at bruge og kræver minimal oplæring. CM300 giver effektive udskriftsmuligheder på op til 50,8mm i printhøjde.

Printhoveder der tilbydes sammen med en CM300 controller:

CM301 er et enkelt printerhoved med print kapacitet på 12,7mm. Der kan tilsluttes fire stk. M301 til en CM300 controller.

CM302 er et dobbelt printhoved som kan udskrive 25,4 mm enkelt linjes print. Der kan tilsluttes 2 stk. CM302 til en CM300 controller.

CM304 er et 4 dobbelt printhoved som kan udskrive 50,8 mm i højden

CM serie printeren tilbydes sammen med HP baserede blækpatroner med muligheder for at udskrive med vandbaseret blæk på porøse overflader som f.eks. kort og papir.

Den nye HP 45Si printerpatron leveres med sort, rød eller blå blæk og serien kan udskrive på de fleste overflader  - herunder plast og metal - med op til 10 mm afstand til emnet (afhængigt af udskriftshastighed).

-hawin

 

2/11 2015