Specialmesse for miljøbevidst luksusemballage er tilbage

Specialmesse for miljøbevidst luksusemballage er tilbage

Luxe Pack's Edition Speciale bliver afholdt i Paris den 31. maj og 1. juni. Næsten 70 udstillere og over 2000 besøgende ventes at gæste messen, som er dedikeret til mere bæredygtige emballager i premiumklassen

Som mange andre messer er den på grund af corona-pandemien blevet udsat flere gange, men i de to dage er Luxe Pack's Edition Speciale tilbage på sin vante plads i i Carreau du Temple i Paris.

Messen er den eneste handelsmesse i Frankrig der fremmer en bæredygtig udvikling af emballage indenfor alle industrier: parfume/kosmetik, vin og spiritus, delikatesseforretninger og mode.

-Luksusmærker, emballageproducenter, medlemmer af vores styregruppe... Alle er enige: Integrering af miljøspørgsmålet er afgørende for succesen med emballageinnovationer, forklarer Fabienne Germond, direktør for messen, og tilføjer:

-Drevet af nødvendighed vil Edition Speciale by Luxe Pack præsentere stadigt flere bæredygtige emballageløsninger og præsentere oplyst og banebrydende indhold for at fremme øko-design af morgendagens emballage.

Blandt udstillerne er førende producenter af luxusemballage, herunder en række nye interessenter, lyder det fra arrangøren, som garanterer de besøgende masser af emballageløsninger, der er designet med hensyn til miljøet med bl.a. vægtreduktion, genanvendelse, 'ren' efterbehandling, naturlige materialer osv.

Desuden byder messen på et konferenceprogram med deltagelse af bl.a. Olly Lingerie, L'Oréal, Groupe Rocher og Coca Cola.

-lipe

11/3 2022