Wrappingsystem optimerer emballageprocessen

Wrappingsystem optimerer emballageprocessen

Sealed Air har lanceret sine første papirwrappingsystemer for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra blandt andet e-handelforhandlere og fulfilment virksomheder med lav og medium volumen

Det nye Sealed Air brand QuikWrap Nano og Sealed Air brand QuikWrap M-systems forsyner virksomheder med små, klar-parat papirwrappingløsninger, der er nemme at betjene. Systemerne kræver ingen elektricitet eller vedligeholdelse og er nemme at montere.  

Hvert system producerer et dobbeltlag af FSC-certificeret honeycombpapir og silkepapir til optimering af produktbeskyttelsen. Papiret er 100 % genanvendeligt og bliver overført til kasser og pakker ved hjælp af en unik 'riv og hold'-teknologi, som skaber en hurtig og sikker drift uden behov for saks.

- Sealed Air brandet QuikWrap Nano og Sealed Air brandet QuikWrap M er ideelle til små og mellemstore virksomheder, der ønsker en brugervenlig, pladsbesparende og effektiv papirwrappingløsning. De to nye systemer er kompakte, hvilket gør dem ideelle til mindre arbejdsområder. De klargjorte dispensere gør det muligt at få pakke- og emballeringsprocesserne hurtigt i gang, forklarer Andrea Questa EMEA Fulfillment papirløsning Manager på Sealed Air.

Dobbeltpapir og lav volumen
QuikWrap Nano er, ifølge Sealed Air, det mindste indpakningssystem til dobbeltpapir på markedet, og det er velegnet til opgaver med lav volumen.

Systemet har en dispenseringsboks til honeycombpapiret, der indeholder 61 meter ekspanderet og udstanset honeycombpapir og silkepapir til indpakning.

Boksen og silkepapiret kan forsynes med personificeret tryk, hvilket skaber muligheder for branding. På steder hvor der eksisterer brugbare indsamlings- og sorteringsløsninger, er genindvinding af det brugte Quickwrappapir mulig. 

QuikWrap M er designet som et let genopfyldeligt system til mellemstore operationer. En robust letvægts metalramme bruges til at holde de større, 1700 meter ruller, med det ekspanderende udstansede honeycombpapir og silkepapir til indpakning.

- Begge systemer producerer hurtigt to lag beskyttende emballage. Det ekspanderende honeycombpapir dæmper rystelser, hvor silkepapiret til indpakning beskytter produkterne mod overfladeridser. Produkterne er dermed bedre beskyttet, hvilket tilsammen forbedrer kundeoplevelsen ved udpakningen, siger Andrea Questa.

Modulær emballagestation
Sealed Air har også lanceret en ny modulær emballagestation, som gør det muligt for virksomheder at spare plads ved at organisere udstyr til både papiremballage og oppustelig emballage mere ergonomisk.

Operatører kan ændre den modulære emballagestation, så den passer til deres nøjagtige krav, ved at bruge en række bord-, reoler og fastgørelsesmuligheder, der reducerer berøringspunkter og forbedrer den samlede emballageeffektivitet.

Modular Pack Station fås i en enkelt, dobbelt eller skræddersyet konfiguration og kan udvides, i takt med at virksomheden vokser.

En bred vifte af Sealed Air-emballagesystemer til pakkefyld, indpakning og forbedring af stødabsorberingen integreres let i Modular Pack Station. Det omfatter både papirbaseret og oppustelig emballage, for eksempel Sealed Air brandet FasFil papir- og Bubblewrap brandsystemer.

- E-handels forhandlere med vokseværk oplever ofte, at hurtigt stigende salg overhaler deres emballagefunktioner. Det betyder, at pakkeområdet hurtigt bliver ineffektivt og fylder i andre arbejdsområder. Den nye Modular Pack Station løser problemerne og kan samtidig udvikle sig i takt med, at salget og mængderne stiger, siger Andrea Questa.

-hawin

5/1 2023