ScanTeco bringer spændende nyheder til torvs

ScanTeco bringer spændende nyheder til torvs

Der er ved at komme gang i et mere kontinuerligt messeflow i Skandinavien og resten af Europa. Scanpack er på trapperne og slår i starten af oktober dørene op. Her bliver der vist masser af emballageløsninger fra en lang række udstillere. Danske ScanTeco udstiller og har flere nyheder på programmet

Med fokus på bølgepap, emballage, flexotryk, laminering og efterbehandling har ScanTeco indgående kendskab til de forskellige produktionsmetoder. Handelshuset møder i stærkeste opstilling til messen, blandt andet i selskab med flere samarbejdspartnere.

Tjekkiske SOMA deltager med sine avancerede flexotrykpresser og montagesystemer på standen.

Det er eftertragtede højkvalitetsløsninger, og der står allerede fem avancerede Soma 8-farvede flekxotrykpresser hos svenske convertere, foruden flere rulleskærere, ligesom der også står tre flexotrykpresser fra en anden ScanTeco-samarbejdspartner,   Allstein, i Skandinavien.

Masser af nyheder
Også APEX er med på standen. APEX er leverandør af aniloxvalser og præsenterer sine GTT aniloxer. Det er en helt speciel teknologi, der giver trykkerne en række store fordele i flexotrykningen.

Apex viser også sine andre produkter, blandt andet valser med elongerede celler og ikke mindst limsæt til bølgepapmaskiner.

ScanTeco viser også C&H’s interne logistiskhåndteringssystem med lagring af sleeves eller ruller samt transport af rå- og færdigvarer med AGV og robotter.

En anden spændende nyhed kommer fra Synaptisk og er en unik løsning til in-line måling af laminerings- og coatingtykkelse/vægt og løsninger, der giver styr på blandingsforhold i laminerings-processen.

På bølgepapområdet viser ScanTeco BRICQ, som leverer højkvalitetsbælter til bølgepapmaskiner. En af fordelene ved løsningen er massive besparelser på el. Derudover præsenterer ScanTeco Rodicuts anvil covers/stansedyner, med lang levetid og hurtig skift.

I kølvandet på klimakrisen har udfasningen af plastikposer taget fart i både industri og detailhandel. Det har ført til, at papirposer bliver et større og større produktsegment. ScanTeco er klar til at fortælle om GAPS posemaskiner på standen.

Virtuel rundtur og dialogbaseret info
Direktør og indehaver af ScanTeco, Jens Bjørn, glæder sig til messen, hvor han sammen med resten af ScanTecos team af specialister og folk fra samarbejdspartnerne er klar til at tage imod de besøgende. 

- Vi ser frem til nogle spændende dage i Gøteborg. På selve standen udstiller vi nogle få produkter i form af Sleeves, Valser og forskellige prøver på tryk. Derudover stiller vi op med skærme, så vi kan give de besøgende en virtuel rundtur i de mange produkter, vi forhandler. På den måde kan vi også guide gæsterne på standen igennem mange af de muligheder og fordele, der er ved at handle med ScanTeco. Og man kan jo altså også tage dialogen med vores samarbejdspartnere, som er til stede på standen, siger Jens Bjørn.

Han glæder sig også til Scanpack, fordi den har et bredt felt af udstillere. Blandt andet udstiller flere af ScanTecos egne kunder selv på messen.

- Ud over at vise nysgerrige besøgende hvem vi er, og hvad vi kan, bliver det også muligt at hilse på nogle af vores kunder, enten på deres eller vores stand og høre ’nyt’ om både stort og småt.  

-hawin

 

ScanPack bliver afholdt på Svenska Mässan i Gøteborg fra den 4. til 7. oktober.

 

15/8 2022