Scanlux Packaging åbner kontor i Sverige

Scanlux Packaging åbner kontor i Sverige

En stigende efterspørgsel efter bæredygtig emballage på det svenske marked betyder at Scanlux Packaging åbner kontor ved havnen i Helsingborg. Dermed er virksomheden nu repræsenteret i både Danmark, Norge og Sverige

Det svenske kontor ledes af Country Manager Anna Pramborn og i første omgang vil salgskoordinator Jasmine Jilltoft og en kommende juniorsælger være en del af dagligdagen.

Kontoret i Helsingborg vil være omdrejningspunktet for de svenske kunder. I dag servicerer Scanlux Packaging kendte svenske varemærker som Acne Studios, Nordiska Kompaniet (NK), Filippa K, Björn Borg og Peak Performance.
 
Bæredygtighed er vigtigt for kunderne
- Åbningen af vores svenske kontor i Helsingborg er en del af vores langsigtede strategi for Skandinavien og betyder, at Scanlux Packaging nu er lokalt repræsenteret i både Danmark, Norge og Sverige. Vi byder ind med bæredygtige løsninger, der vinder ind hos rigtig mange af vores kunder i Sverige. Vi har fokus på bæredygtige materialer, innovativt design og rådgivning fra vores erfarne emballagespecialister. Med vores nye adresse har kunderne nu mulighed for at møde os lokalt, fortæller Jan Kornelius, administrerende direktør hos Scanlux Packaging.

Country Manager, Anna Pramborn supplerer:
-  Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at emballagen er bæredygtig, uanset om de handler i webshop eller i en butik. Forbrugere i hele Europa og især i Skandinavien ønsker i stigende grad at fokusere på bæredygtighed i hele købsprocessen. Dette inkluderer også emballering og forsendelse. Med mange års erfaring og et konstant fokus på bæredygtighed og design tilbyder vi nu at man kan mødes os lokalt i Sverige.
 
Solid ekspertise i bagagen
Med tusindvis af kunder i hele Skandinavien har Scanlux Packaging opnået en solid ekspertise inden for både e-handelsemballage, bæreposer og indpakning. Derudover råder virksomheden over et omfattende sortiment af gavepapir, æsker, bånd, vinemballage og tilbehør, der kan udgøre en komplet og sammenhængende emballageløsning for Sveriges detailkæder og webshops. I 2019 vandt virksomheden en bæredygtighedspris for arbejdet med FN's verdensmål.
 
Om Scanlux Packaging
Scanlux Packaging har fra begyndelsen i 1988 satset på kvalitet og bæredygtighed i valg af materialer til emballage og indpakning. Hovedsædet ligger i Fredensborg og Scanlux Packaging fungerer som emballage-partner for en række større Skandinaviske butikskæder. Virksomheden tilbyder faciliteter og ekspertise inden for design, lager og distribution. Scanlux Packaging har gennem årene opnået flere miljøcertificeringer som FSC® og ISO 14001. Begge certifikater er anerkendte og en garanti for, at de foreskrevne standarder overholdes og kontrolleres.


   
Om FSC®
Den mest omfattende skovcertificering, der understøttes af WWF.
FSC® forbyder skovrydning, skovnedbrydning og ulovlig logning i de certificerede områder.
FSC®-mærket er et symbol på ansvar, gennemsigtighed og engagement i bæredygtighed.

Om ISO 14001
En række miljøledelsesstandarder udviklet af International Organization for Standardization (ISO).
Standarderne indeholder retningslinjer eller rammer for organisationer, der skal systematisere og forbedre deres miljøledelsesindsats.

-lipe

29/1 2020