Ny mand i spidsen for Operations hos DS Smith

Ny mand i spidsen for Operations hos DS Smith

Den 1. maj 2017 tiltræder den 45-årige Jesper K. Frederiksen stillingen som Operations Director hos emballagevirksomheden DS Smith Packaging Denmark.

Jesper K. Frederiksen indtræder samtidigt i den danske ledelse hos DS Smith, hvor han vil have det fulde ansvar for Operations i Danmark, som bl.a. indebærer produktion, kvalitet og arbejdsmiljø på tværs af lokationerne i Grenaa, Taulov og Vejle.

Jesper har igennem næsten to årtier arbejdet i ledende internationale roller i produktion, Supply Chain, kundeservice og Lean – blandt andet hos Mascot, Akzo Nobel Salt og senest i Danish Crown.

Administrerende direktør hos DS Smith Packaging Denmark, Thomas Kure Jakobsen, der også har det overordnede ansvar for emballagevirksomhedens nordiske aktiviteter, glæder sig til samarbejdet.

- Jesper får en stor rolle i forhold til fortsat at sikre emballageløsninger af den højeste kvalitet med en hurtig leveringstid til vores kunder, siger Thomas Kure Jakobsen.

Han fortsætter:

- Jesper har en stor portion erfaring i bagagen, og han passer godt ind i vores virksomhedskultur. Jeg er sikker på, at han vil bringe stor værdi til DS Smith til glæde og gavn for vores virksomhed og ikke mindst vores kunder.

DS Smith er en af Europas førende producenter af kundetilpasset emballage med fokus på topmoderne emballagedesign og lokal service tæt på kundernes placering. 

Pproduktportefølje omfatter transportemballage, forbrugeremballage, displays/POS og reklameemballage, kundetilpasset beskyttende emballage og industriel emballage, hvilket gør DS Smith i stand til at opfylde kravene på alle markedssegmenter.

-hawin

28/4 2017
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Vangby

  Vangby

  Totalleverandør i Palle- og Kartonpakning.
 • Antalis

  Antalis

  Industriemballage, maskiner og løsninger til produktion, transport og opbevaring
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer