Metsä Boards kunder klar til finalen ved European Carton Excellence Awards

Metsä Boards kunder klar til finalen ved European Carton Excellence Awards

Ikke mindre end otte emballager produceret af karton fra Metsä Board, har nået finalen i den enogtyvende udgave af European Carton Excellence Awards (tidligere Pro Carton ECMA Awards)

Alle bidrag som Metsä Boards kunder har indleveret er nået til finalen. De er nomineret i kategorierne Save the Planet, Most Innovative, Beauty & Cosmetics, Food & Beverages och Healthcare & Pharmaceuticals.

Vinderne bliver præsenteret på ECMA's kongres den 21. september i Salzburg og vinderne vil blive vist på www.procarton.com ved midnat samme dag.

- Vi er meget glade for, at så mange emballager, der er produceret af vores karton, har nået finalen, siger Mika Paljakka, VP Sales EMEA, Metsä Board.

Han fortsætter:

- Da efterspørgslen på bæredygtig, sikker og effektiv emballage fortsætter med at vokse, jeg er meget tilfreds med den måde, designere og emballageproducenter fortsætte med at udfordre det konventionelle og i stedet sætter nye standarder for kreativitet og innovation. For at støtte vores kunder i bestræbelserne på at skabe lignende innovative, vedvarende og moderne emballageløsninger, har vi for nylig lanceret initiativet "Better with Less". Det vil bidrage til at vi i fællesskab kan skabe emballager, der passer bådefremtidens brands og krav.

European Carton Excellence Awards modtager hundredvis af indlæg til juryen, der vurderer bidragene design, brugervenlighed, branding og kartonmaterialets rolle som bæredygtig emballage.

-hawin

 

Se billeder af finalebidragene her

11/8 2017
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Vangby

  Vangby

  Totalleverandør i Palle- og Kartonpakning.
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Antalis

  Antalis

  Industriemballage, maskiner og løsninger til produktion, transport og opbevaring
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt