Better with Less Design Challenge 2022 åben for indsendelse af bidrag

Better with Less Design Challenge 2022 åben for indsendelse af bidrag

Metsä Board udfordrer designere fra hele verden til at skabe fremtidens emballage uden spild, og konkurrencen er åben for tilmelding fra 1. juni til 1. december 2022

En jury i verdensklasse med anerkendte emballagedesigneksperter søger nu lettere, smartere og mere cirkulære løsninger til nogle af de mest almindelige forbrugeremballager.
Konkurrencen er arrangeret af en førende europæisk papproducenter, finske Metsä Board, som er en del af Metsä Group.

-I fremtiden vil den cirkulære økonomi styre alt forbrug. Behovet for emballage bliver ved med at vokse, og vi skal bruge design på mere innovative måder for at respektere vores planets ressourcer, siger juryformand Ilkka Harju for Better with Less - Design Challenge, og Packaging Services Director, EMEA og APAC hos Metsä Board.

 Ilkka Harju

-Vi udfordrer deltagerne til at tage højde for hele emballagens livscyklus fra effektivt design til nemt genbrug og målrettet genanvendelse - hvilket giver nul spild. Det er et stort ansvar, men også en genial gameplan for innovation,tilføjer han.

Better with Less Design Challange opfordrer designerne til at komme med løsninger, der er fremstillet af genanvendelige materialer fra vedvarende kilder, og design, der forbedrer oplevelsen, samtidigt med, at de reducerer brugen af ressourcer og affald.

Juryen består i øjeblikket af:
Andrew Gibbs, Founder & Editor in Chief, The Dieline
Brandi Parker, Head of Sustainability, Pearlfisher
Brian Collins, Chief Creative Officer, Collins
Carin Blidholm Svensson, Creative Director & Founder, BVD
Jennifer Patrick, Global Packaging & Brand Director, Patagonia
Sian Sutherland, Co-founder, Plastic Planet
Ilkka Harju, Packaging Services Director, Metsä Board

-lipe

2/6 2022