A&R Carton og Packages Limited i nyt samarbejde

A&R Carton og Packages Limited i nyt samarbejde

A&R Carton AB med hovedsæde i Lund i Sverige og en del af den europæiske emballagevirksomhed, AR Packaging, har underskrevet en aftale om et strategisk samarbejde med Packages Limited fra Lahore i Pakistan

Formålet med aftalen er at etablere et samarbejde i Pakistan og på nabomarkederne om produktion, indkøb, salg og marketing af kartonemballage og af andre kartonbaserede emballager.

Harald Schulz, præsident og CEO i AR Packaging, forklarer:

- I tråd med vores strategi om at udvide vores tilstedeværelse uden for Europa vil vores samarbejde med Packages Limited styrke vores platform yderligere og gavne vores globale kundebase. Da vi jo var medstifter af Packages Limited tilbage i 1956, er vi rigtigt glade for at gå ind i et nyt samarbejde med en så veletableret virksomhed for at kunne komme ind på nye markeder.

Syed Hyder Ali, CEO i Packages Ldt, er også glad for samarbejdet.

- Jeg er rigtigt tilfreds med at kunne lancere samarbejdsaftalen med AR Packaging, som har hjulpet med at etablere Packages Limited. Samarbejdet med AR Packaging styrker vores position på det hjemlige marked og giver os adgang til internationale markeder. Og så bliver det muligt for os at udnytte AR Packagings teknologi og know-how, samtidig med at samarbejdet også gør det nemmere for os at servicere vore kunder, siger han.

-hawin

28/3 2017