30 år med slid, slæb og glæde

30 år med slid, slæb og glæde

Efter mange års hårdt arbejde, en snoet vej og et generationsskifte kan Becher Madsen Service på lørdag den 17. november fejre 30 års jubilæum

Det er en glædes dag for både stifteren Otto Madsen og hans søn Jonas Rose, som i dag er adm. direktør.

In it to win it
Virksomheden startede i sin tid som et rengøringsfirma, hvor kvalitet og service var i højsædet. Firmaet har gennem tiden tilpasset deres ydelser ud fra kundernes efterspørgsel. Moppe og spand blev derfor med tiden udvidet med pakkeborder og lagerreoler. For fem år siden ændrede BMS for alvor kurs og blev til det, som vi kender i dag – en logistik- og lager virksomhed, hvor kvalitet og service stadig er i højsædet. BMS’ rejse har de seneste fem år været med lyntog gennem Sjælland. I dag har BMS 7 afdelinger med pakkeri, lagerhotel og pluk & pak.

Socialt ansvar
BMS er meget stålsat på at tage et socialt ansvar. Derfor har BMS gennem de sidste 4 år været med til at uddanne unge inden for lager- og logistik branchen og stillet arbejdspladser til mere end 200 mennesker. Blandt de mere end 200 arbejdspladser har BMS også givet plads til de, som har brug for en ekstra hånd for at finde deres vej tilbage til arbejdsmarkedet.

Endnu 30 nye år forude
I dag har BMS en meget alsidig kundegruppe.

- Hos os er ingen kunder for store eller små. Vi er til for at servicere andre og stræber efter at være den komplette logistikpartner udtaler adm. Direktør Jonas Rose.

Han og Otto Madsen håber fortsat på at gå endnu 30 gode år i møde med fantastiske samarbejdspartnere.

Fejring må vente
30 års jubilæum er en festdag. I denne omgang må BMS dog undvære festen på dagen. BMS’ 30 år falder tilfældigvis i en travl juleperiode og flytning af lokaler, hvilket gør, at der ikke er tid til den helt store fejring endnu.

-lipe

12/11 2018