Stor tilfredshed med FoodexpoFlere end 24.000 besøgte de 420 udstillere på Foodexpo 2014 (foto Lars Møller/MCH).

Stor tilfredshed med Foodexpo

24.243 besøgte fødevaremessen, der midt i marts var vært for et hav af aktiviteter og nyheder fra 420 udstillere i MCH Messecenter Herning

MESSER Besøgstallet overgår de seneste messer i 2010 og 2012, og samtidig glæder det arrangøren, at der blandt udstillerne er stor tilfredshed med årets Foodexpo:

- Vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra udstillerne, der har haft nogle travle messedage på Foodexpo. Meldingerne går både på meget interesserede besøgende og gode kontakter, som de nu skal arbejde videre med, siger projektleder Carina Kirkegaard, MCH.

Forventningerne indfriet
Udstillerne med storkøkkenudstyr var markant repræsenteret på fødevaremessen. Heriblandt virksomheden Bent Brandt, der benyttede deltagelsen til at præsentere nyheder og trends samt til at skabe fokus på bæredygtighed:

- Vores forventninger er helt klart indfriet, og de besøgende har kvitteret med stor interesse omkring vores stand, udtaler administrerende direktør Mikael Brandt, der også er næstformand i Brancheforeningen for Storkøkkenudstyr (BFS).

- Det er rigtig godt, at der har været så mange udstillere med på Foodexpo i år. Det skaber en opadgående spiral. Når der er mere at komme efter, så vil der også være flere besøgende, og det er i alles interesse, tilføjer Mikael Brandt.

Fødevareminister: Utrolig stemning
Fødevareminister Dan Jørgensen besøgte mandag Foodexpo for at opleve messen, møde aktørerne og uddele hele 83 økologiske spisemærker. Ministeren bemærkede især fællesskabet i den danske fødevarebranche:

- Det er absolut nogle af de vigtigste og mest entusiastiske aktører i den danske fødevarebranche, som er samlet her. Jeg synes, stemningen er utrolig. Mange af udstillerne er egentlig konkurrenter, men det er slet ikke det, man fornemmer, når man går ned gennem hallerne. Det er tværtimod en fælles glæde og stolthed over sektoren – og et meget klart syn på, hvad det er for nogle udfordringer, vi står med i fremtiden.

Foodexpo 2014 var også vært for 14 fagkonkurrencer gennem de tre messedage, heriblandt Årets Kok, Årets Tjener, Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener. Læs mere og se vinderne på foodexpo.dk.

-jk


24/3 2014
 • BrochurerDOWNLOAD
 • hubergroup

  hubergroup

  More than just ink …
 • Agfa Graphics

  Agfa Graphics

  Inkjet Løsninger
 • Lim Tech

  Lim Tech

  Samler brikkerne
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Kongskilde

  Kongskilde

  Håndtering af procesaffald
 • DS Smith

  DS Smith

  Emballageløsninger der optimerer jeres forsyningskæde
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Grundtvig

  Grundtvig

  Medical packaging and logistics