Stor opbakning til Emballagedagen

Stor opbakning til Emballagedagen

Brancheforeningen Grakoms netværk EmballageForum samler om eftermiddagen den 6. oktober emballageproducenter og -designere til halvdagskonference med højaktuelle emner

Af Lisbeth Petersen

Under overskriften 'Innovation og grønne løsninger' lægger Grakom op til nogle både inspirerende og informative eftermiddagstimer onsdag den 6. oktober på konferencecentret Severin i Middelfart.

Med oplæg fra bl.a. Forbrugerombudsmanden, Forbrugerrådet Tænk og fagfolk fra emballagebranchen bliver emner som bl.a. 'Green Washing' i forbindelse med virksomheders miljøfortællinger, producenternes forbrugeransvar og fremtidens emballager i produktion og design taget op til debat på konferencen.

Og det er både gode og vedkommende emner, lyder tilbagemeldingerne fra branchen, ifølge  Michael Brochmann, som er afdelingschef i Grakoms medlemsafdeling og medarrangør af Emballagedagen.

Han fortæller, at der på trods af stor travlhed i mange virksomheder pt. er tilmeldt omkring 60 deltagere. Heraf er den overvejende del fra emballagebranchen men også medarbejdere i bureauer, der arbejder med emballagedesign, har meldt deres ankomst til Middelfart.

Læs mere om Emballagedagen

24/9 2021