Sealed Air får det veganske varemærke

Sealed Air får det veganske varemærke

Virksomheden er blevet den første producent af certificeret veganer-kompatibel, fleksibel emballage efter at have modtaget det veganske varemærke for sit CRYOVAC® Sealappeal®-sortiment

Sealed Air som forpligter sig til at lede udviklingen af veganer-kompatible emballageløsninger, har allerede modtaget den veganske kvalitetscertificering ved at erstatte alle animalske derivater i sin CRYOVAC® fødevareemballage med ikke-animalske fedtstoffer og kulbrintevoks.

På det grundlag - og for yderligere at støtte fødevaredetailhandlere og -producenter, der bevæger sig ind på markedet for alternative proteiner - bestræbte Sealed Air sig på at få The Vegan Society's varemærke, da den globalt betragtes som den mest anerkendte veganer-kompatible certificering. CRYOVAC® Sealappeal® blev tildelt det veganske varemærke i september 2022 efter at have opfyldt The Vegan Society's strenge krav til varemærket.

 

-Det er et stort skridt fremad for Sealed Air, dagligvareforhandlere og fødevareproducenter at få det veganske varemærke. Det er et varemærke, som forbrugerne genkender med det samme, og æresbevisningen vil være med til at engagere kunderne på det hurtigt voksende veganske marked. siger Matt Baldock, Sealed Air's leder for forretningsudvikling, detailhandel og bæredygtighed i Nordvesteuropa, Benelux og Sydafrika, og tilføjer:

-Europa er en vigtig aktør på det globale marked for kødalternativer, som blev vurderet til 1.718,6 mio. dollars i 2019 og forventes at vokse med en anslået årlig vækstrate (CAGR) på 7,3 % mellem 2020-2025 . Der er et enormt vækstpotentiale for fødevarevirksomheder, der ønsker at bringe kødalternativer på markedet. Sealed Air sigter efter at være en af de førende producenter af veganer-kompatible emballageløsninger, og vores Sealappeal®-produkter er blot starten på denne spændende rejse.

Flere udmærkelser og nyt logo 
Efter certificeringen af CRYOVAC®- Sealappeal®-produkterne, arbejder Sealed Air nu sammen med The Vegan Society i forsøget på at få det veganske varemærke til produkterne i sortimentet for med, CRYOVAC®- Darfresh®.

Desuden vil virksomheden også samarbejde med The Vegan Society om at udvikle et nyt logo, der kan hjælpe detailhandlerne med at kommunikere til forbrugerne, hvor både produkt og emballage er veganer-kompatibel i overensstemmelse med EU-lovgivningens forordning (EF) nr. 178/2002, artikel 16.
CRYOVAC®- Sealappeal® tilbyder filmløsninger med høj barriere for alternative proteiner og garanterer produktets holdbarhed i op til 12 måneder, hvilket bidrager til at minimere spild og forbedre produktbæredygtighed. Mono-PET-materialet er også genbrugsklar og kan genbruges i PET-genbrugsstrømme.

-lipe

29/11 2022