Schur Flexibles køber tre fabrikker

Schur Flexibles køber tre fabrikker

Med opkøbet i Holland og Tyskland følger øget salg på omkring 225 mio.kr. og placeringen som en af Europas største emballageproducenter

Schurs koncernens emballagedivision, Flexible Group, som har hovedsæde i Baden i Østrig, vokser igen.

Virksomheden har af den hollandske koncern Cats-Hänsel købt Cats Flexibles Packaging B.V. i Rotterdam, Hänsel Flexible Packaging GmbH i Freital i Tyskland, og Nimax B.V, som ligger i Elst i Holland.

De tre emballagevirksomheder er specialister i produktion og udvikling af bl.a. premium papir- og filmprodukter til te og konfekture, højkvalitets trykketeknologier og avancerede pakkeløsninger.

Cats- Hänsel er desuden kendt for at have udviklet produktet Ecivax en fuldt biologisk nedbrydelig vegetabilsk baseret alternativ til traditionel voksemballage til bæredygtige emballageløsninger.

Med opkøbet styrker Schur Flexibles sin position inden for premiumsektoren

emballage De virksomheder med ca. 135 ansatte genererede sidste år et salg på over 225 millioner, og det tal forventes at stige til Disse erhvervelser vil sandsynligvis vokse til næsten det dobbelte i årI segmentet voks, papir og filmemballage til konfekture alene.

SchurFlexibles opnår således en omsætning på over 600 millioner kr. og er blandt de største udbydere i Europa inden for denne sektor.

- Disse virksomheder passer perfekt indvores vækststrategi. Samtidigt investerer vi i vores plantenetværk for at opbygge vores højt specialiserede produktionssteder yderligere, og dermed skabe yderligere merværdi for vores kunder, siger Michael Schernthaner, administrerende direktør af Schur Flexibles-koncernen.

-lipe

14/2 2018