RPC Superfos eneleverandør af plastemballage til Tenax SildSuperFlex spandene har mange variationsmuligheder i designet og bruges bl.a. til at inspirere slutkunderne til nye sildeanretninger.

RPC Superfos eneleverandør af plastemballage til Tenax Sild

SuperFlex spanden opfylder alle de krav, sildeproducenten stiller til kvalitet, leveringssikkerhed og samarbejde.

En af Danmarks førende producenter, Tenax Sild A/S, Nyborg, leverer sild i spandevis til storkøkkener, og spandene kommer fra RPC Superfos, som nu er sildeproducentens eneleverandør af plastemballage.

Claus Thyrre, Key Account Manager hos Tenax, forklarer:

 - Da Tenax for et par år siden opkøbte Lykkeberg Sild, var der anledning til at genoverveje vores logistik og indkøb af emballage. Vi valgte RPC Superfos og deres SuperFlex plastspand. Den fungerer upåklageligt i vores produktion, og vi sætter stor pris på den leveringssikkerhed, vi oplever.

- Vi har brug for at have et bestemt styktal spande på lager; aldrig for få, men heller aldrig for mange. Når vi arbejder sammen med RPC Superfos, er det netop sådan, det foregår. Desuden er vi meget glade for samarbejdet med RPC Superfos og sætter pris på deres ekspertise. Medarbejderne går helhjertet op i service, og vi oplever, at vores kunde-leverandørforhold er ukompliceret, direkte og åbent. Og så er det krydret med masser af godt humør, tilføjer Claus Thyrre.

Sild og spand skal matche hinanden

Tenax lægger vægt på, at der er overensstemmelse mellem varen og emballagen, sådan at den høje kvalitet, der kendetegner sildene, afspejles i plastspandene.

Den funktionelle SuperFlex spand sender de ønskede signaler til markedet. Spanden er dekoreret med den særlige In-Mould Labelling teknik for også at kommunikere med visuelle virkemidler.

Plast giver sikkerhed i storkøkkenet

 - Vi har fleksible muligheder i designet og kan bruge spandens dekorationsflade til at vise køkkenchefer og økonomaer nye og spændende måder at servere sild på, siger Claus Thyrre og fremhæver et par andre vigtige pointer for emballagevalget:

 - Plast vejer ikke ret meget og er derfor let at transportere. Og hvad der er endnu mere væsentligt, går plast ikke i stykker. Når køkkenpersonalet arbejder med vores sild, skal sikkerheden være i orden, og med SuperFlex er der ikke risiko for glasskår.

Virksomheden Tenax går næsten 120 år tilbage. I dag tæller virksomheden mellem 65 og 100 ansatte, afhængig af årstiden.

Virksomheden Tenax har eksisteret i næsten 120 år og har i dag mellem 65 og 100 ansatte – afhængigt af årstiden. Og, ja, det er i fjerde kvartal, der er mest travlt, når julefrokosterne sætter ind.

-lipe

 

 

28/6 2017