Primoreels sætter barren højt

Primoreels sætter barren højt

Primoreels har opnåede kort inden årsskiften den internationalt anerkendte standard for fødevaresikkerhed - FSSC22000

Hos Primoreels ser man certificeringen som en blåstempling af sine arbejdsprocesser.

Primoreels producerer og leverer dagligt svejsbare folier til fødevareindustrien. Det er folier som kommer i direkte fødevarekontakt.

Certificeringen er derfor kundernes garanti for, at produktionen er underlagt en uvildig, formaliseret og kontrolleret standard.

Primoreels ønsker at tackle fødevaresikkerheden så professionelt som overhovedet muligt, og derfor stiller man også dagligt høje krav til sig selv.

Ifølge Primoreels er FSSC 22000 den første globalt accepterede standard for fødevareindustrien. FSSC 22000 er godkendt af GFSI (Global Food Safety Initiative) og er baseret på ISO 22000 standarden i kombination med PAS 220 ISO / TS 22002-1 til fødevare-producenter.

GFSI er et initiativ fra internationale fødevaresikkerheds-eksperter fra detailhandlen, fødevareservice, regering og videnskaben.

GFSI sammenligner eksisterende standarder baseret på ydeevne og anvendelighed for fødevaresikkerhed. De certificeringer, der er anerkendt af GFSI, betragtes som den højeste standard indenfor fødevaresikkerhed på verdensplan.

-hawin

 

5/4 2022