Ny økologisk frugtdrik i unik indpakning

Ny økologisk frugtdrik i unik indpakning

Semper lancerer børnedrikken Dryckis, som er en læskende frugtdrik med mindre sukker, specielt tilpasset mindre børn. Dryckis er den første klempose på markedet for drikkevarer og med en splinterny, spildfri tud

Dryckis er en mild frugtdrik som kun indeholder naturlige sukkerarter fra råvarerne. Drikken er beriget med C-vitamin og jern, eftersom børn har et stort behov for jern, fordi de vokser så hurtigt, mens C-vitamin forbedrer optagelsen af jern, fortæller producenten Semper.
Og Dryckis er fremstillet på æblejuice og vand og findes i 3 smagsvarianter: Æble, Mango (med mangopuré) og Jordbær (med jordbærpuré)

61% af forældre til børn i alderen 1-3 år giver, ifølge en undersøgelse fra Ipsos NORM, frugtdrik til deres børn, oftest når de er på tur. 

-Mange forældre synes, at frugtdrikke indeholder for meget sukker, derfor har vi lyttet til dem og udviklet et bedre alternativ med økologiske drikkevarer med mindre sukker, siger Sofia Lindskog, Innovationschef hos Semper.

Semper tilbereder al børnemad uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Råvarerne er altid specielt udvalgte, så de opfylder de lave grænseværdier, der gælder for børnemad.

Emballagen er let at have med på tur, i bilen eller ved mere festlige lejligheder, når du vil give noget andet end vand til dit barn. Den spildfri tud får børnene til at sutte, så drikken kan komme ud af klemposen.

Dryckis anbefales fra 1 år.

-lipe

29/4 2020