Nordens ældste emballagekonkurrence til Danmark

Nordens ældste emballagekonkurrence til Danmark

Jagten på at finde emballageverdens svar på en Oscar-vinder er indledt – men først skal Nordens bedste emballage kåres

SCANSTAR 2014 Vil man være med i opløbet om at erhverve sig en af de eftertragtede Scanstar 2014 priser, så er det nu man skal begynde at samle sit vinderteam – tilmelding senest den 5. september i år.

I år er det Danmark, der arrangerer Nordens mest betydningsfulde emballagekonkurrence, Scanstar 2014, og den bliver afviklet under ledelse af Teknologisk Institut, Emballage og Transport.

- Hvert år lyder der ris og ros over udformningen af konkurrencen, og den bliver da også justeret hen ad vejen for stadig at være en konkurrence, som kreative virksomheder har lyst til at deltage i, siger Søren Østergård, sektionsleder, Emballage og Transport, TI.

Igen i år er hjemmesiden, www.scanstar.org, åben med hjælp og anvisninger og ikke mindst præsentationer af de tidligere års vindere af både Scanstar og WorldStar.

TI har derfor fornøjelsen at invitere alle Nordens kreative emballageudviklere til at dyste om dette års Scanstarpriser, der vil blive uddelt på FoodTech messen den 28.-30. oktober i Herning.

Tilmelding sendes ind inden den 5. september 2014 til:
Teknologisk Institut, Emballage og Transport
att. Betina Bihlet
Gregersensvej 5
2630 Taastrup
Eller via mail til Betina Bihlet: bbi@teknologisk.dk

Hvilke emballager kan deltage?
- Det kan alle emballager, som er formgivet, konstrueret eller produceret i de nordiske lande. Emballageløsninger fremstillet i andre lande, men som sælges fra en nordisk virksomhed eller bestilles fra en nordisk køber kan også deltage, siger Søren Østergård.

Emballagen skal være markedsført på tilmeldingstidspunktet. Emballagen må ikke tidligere være tilmeldt Scanstar-konkurrencen.

Tilmelding kan foretages af såvel formgiveren som konstruktøren eller producenten med de andre parters samtykke. Scanstar Student kan indsendes af studerende og enkeltpersoner, der har bestået eksamen indenfor det seneste år.

-jk


11/4 2014
 • BrochurerDOWNLOAD
 • DS Smith

  DS Smith

  Emballageløsninger der optimerer jeres forsyningskæde
 • Vangby

  Vangby

  Totalleverandør i Palle- og Kartonpakning.
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Olitec

  Olitec

  Plastemballage til alle formål - og til hele Europa.
 • Kongskilde

  Kongskilde

  Håndtering af procesaffald
 • Primoreels

  Primoreels

  Fremtidens emballage løsninger.
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • Grundtvig

  Grundtvig

  Medical packaging and logistics