Mondi udvider sortimentet af højbarriere emballageløsninger

Mondi udvider sortimentet af højbarriere emballageløsninger

Virksomhedens FunctionalBarrier Papers fås nu i et større udvalg med både medium, høj og meget høj barriere. Serien er designet til genbrug og kan erstatte ikke-genanvendelige plastlaminater og aluminiumbaseret emballage

Af Lisbeth Petersen

Udviklingen af den nye portefølje er sket takket være Mondis omfattende forsknings- og udviklingsaktiviteter, ekspertise inden for både papir og plast og tillige investeringer i ny teknologi og øget kapacitet.

Ved at anvende forskellige barriereteknologier, såsom ekstruderingsbelægninger, vandige belægninger og andre meget høje barrierer, er denne serie af papirbaserede emballageløsninger egnet til formålet og kan bruges til en lang række forskellige anvendelser.

Medium barriereløsningen, designet til industri-, e-handels- og personlig plejeemballage, tilbyder høj forseglingsevne og medium vanddampbeskyttelse, mens højbarrierefunktionspapiret tilbyder en medium ilt- og vanddampbarriere og en høj fedt- og mineraloliebarriere til frosne fødevarer og chokolade.

Den meget høje barriereløsning til forbrugerfødevarer som kaffe, korn og konfekture giver fremragende produktbeskyttelse mod vanddamp og ilt og sikrer en lang holdbarhed.

Papir, hvor det er muligt, plastik, når det er nyttigt,
En fordel ved Mondis integrerede værdikæde er, at produktionen af serien foregår helt internt i virksomheden. Designet til at kunne blive genanvendt i papirprodukter i hele Europa, og ved at bruge ansvarligt produceret råmateriale, er løsningerne genanvendelige alternativer til plastlaminater og aluminiumbaseret emballage.

Thomas Ott, CEO Flexible Packaging, Mondi, siger:

-Vi lever efter devisen om at bruge papir, hvor det er muligt, plastik, når det er nyttigt, og vores udvalg af FunctionalBarrier Paper er et perfekt eksempel på dette. Der er mere end én måde for vores kunder at nå deres bæredygtighedsmål, og vores unikke markedsposition og værdikæde betyder, at vi kan skræddersy vores løsninger til at opfylde deres behov. Vi udvikler emballageløsninger, der er bæredygtige i design og samtidig giver den nødvendige beskyttelse til deres produkter. Dette er i overensstemmelse med vores Mondi Action Plan 2030 (MAP2030) forpligtelse til at gøre alle vores emballageløsninger genanvendelige, genanvendelige og komposterbare.

31/1 2023