Mondi fodrer dyremadsmarkedet med nye emballager

Mondi fodrer dyremadsmarkedet med nye emballager

Emballagevirksomheden har lige præsenteret en mere miljøvenlig portefølje med fleksible papir og plastløsninger på dyrefodermessen Interzoo i Tyskland

Emballage til kæledyrsfoder og kæledyrspleje skal naturligvis være beskyttende, og sørge for, at foderets indhold forbliver frisk og intakt. Men topprioriteten for otte ud af ti kæledyrsejere er emballage, der er mere bæredygtig, ifølge en nylig Mondi Dow Premium undersøgelse om emballage til kæledyrsfoder. Forbrugere over hele verden skifter gerne til mærker, der reducerer miljøpåvirkningen, ikke mindst med den e-handel.

Mondi samarbejder med sine kunder om bl.a. sin såkaldte EcoSolutions-tilgang, og løsninger, der anvenderpapir, hvor det er muligt og plastik, når det er nyttigt.

RetortPouch Recyclable er en løsning til vådt foder til kæledyr. Det er en ny pose med høj inderbarriere, der kan erstatte kompleks flerlags og ikkeegenanvendelig emballage, og som kan modstå høje temperaturer, beskytte produktet, sikre lang og samtidig reducere madspild.

Mondi’s FlexiBag Recyclable er til gengæld meget populær til tørfoder. Det er en genlukkelig højbarriere emballageløsning, der begrænser lugt, beskytter produktet og kan genanvendes. Løsningen bliver allerede brugt af flere førende dyrefodermærker.

-lipe

29/5 2022