Moira Cullen taler på Empack til efteråretMoira Cullen

Moira Cullen taler på Empack til efteråret

Den 4.-5. oktober slår Kistamässan dørene op til emballagemessen Empack. Sammen med Packaging Innovations og Label & Print skaber de Nordens største emballageevent i år. En af årets mest interessante talere er Moira Cullen fra New York

Som noget nyt i 2017 arrangeres emballagemessen efter tre år igen sammen med Logistics & Distribution. Mere end 200 udstillere vil præsentere alt inden for smarte og fremtidige emballageløsninger samt de nyeste innovationer.

Blandt andet vises 3D-printere, intelligente emballager og smarte transport- og logistikløsninger. Mødestedet vil desuden præsentere et solidt talerprogram med nogle af Sveriges mest kendte personer og eksperter inden for emballagebranchen. Desuden vil der være indholdsrige paneldebatter med fokus på udfordringer og muligheder i branchen.

Fire højdepunkter på årets messe:

  • Moira Cullen (fra New York) er forfatter, instruktør og Vice President Global Beverage Design hos PepsiCo. Hun optræder hyppigt som taler inden for design, designtænkning og designs rolle i erhvervslivet. Hendes essays og anmeldelser er blevet publiceret i førende designpublikationer og antologier.
  • Fredrik Reinfeldt, fhv. statsminister i Sverige. En verden i bevægelse: Sverige har som land brug for at være konkurrencedygtig på mange områder. Få aspekter vil spille en så afgørende rolle for Sveriges fremtidige konkurrenceevne over for omverdenen som teknologi og digitalisering
  • Pär Svärdson, stifter af e-boghandlen Adlibris og webapoteket Apotea.
  • Pentawards, Worldwide Packaging Design Competition, vil præsentere udvalgte vindere af 2017
2/6 2017