Middag, øl og logi under interpack 2014

Middag, øl og logi under interpack 2014

Multivac deltager årligt i omkring 160 udstillinger verden over - de vil naturligvis også være at finde på interpack 2014 til maj

INTERPACK 2014 Christian Traumann, vicepræsident for interpack 2014 og samtidig administrerende direktør i Multivac, sagde på et nyligt pressemøde i København, at messen i Düsseldorf uden sammenligning er virksomhedens vigtigste:

- Foruden at ligge tæt på vores hovedkvarter i Tyskland, så er Düsseldorf og især den berygtede Altstadt måske vigtigst efter messens lukketid, hvor de omkring 260 restauranter og barer tilbyder mødesteder for udstillere og deltagere, hvor snakken altid går højt og længe, sagde vicepræsidenten.

Og så giver messeadgangstegnet som altid mulighed for fri offentlig transport i hele regionen i op til flere hundrede kilometers afstand. – Det giver mulighed for at arrangere logi i nogle af de større nabobyer, fx i Essen eller Leverkusen, der har mange gode og billige alternativer, de såkaldte ’Private accomodations’, til de ofte dyre hoteller i og omkring Düsseldorf, fortalte Christian Traumann.

-jk


interpack 2014
Den 8 til 14 maj 2014, Düsseldorf

’Verdens største emballagemesse’
2700 udstillere og forventet 165.000 besøgende samt 1100 journalister fra 46 lande til den 19. udstilling siden starten i 1958. Danmark er på interpack 2014 repræsenteret af 31 danske virksomheder, heraf er 11 nye udstillere på messen.
www.interpack.com

Nøgletal
Markedet for fødevarer- og drikkevarer forventes at vokse med 25% fra 2013 til 2017. Tyskland henh. Italien stod i 2012 for hver 22% af eksporten af fødevare- og pakkemaskiner i verden – USA stod for 7% og Holland og Kina for hver 5% (kilde: Euromonitor Int., VDMA).


10/2 2014
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Grundtvig

  Grundtvig

  Medical packaging and logistics
 • Primoreels

  Primoreels

  Fremtidens emballage løsninger.
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • DS Smith

  DS Smith

  Emballageløsninger der optimerer jeres forsyningskæde
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner