Metsä Boards frugtemballager tog prisen

Metsä Boards frugtemballager tog prisen

Metsä Board vandt den prestigefyldte pris, Merit Award, i kategorin Paper Packaging med emballagedesignet for T2 Mini Fruit Tea ved den 28. udgave af Hong Kong Print Awards

Hele 1 000 bidrag fra 200 deltagande leverandører var blevet indleveret til konkurrencen. For at klare sig godt krævede det derfor, at Metsä Boards innovative design team i Shanghai tænkte både både strukturelt og visuelt.

Designet for forskellige smagsvarianter i T2 Mini Fruit Tea-sortimentet blev udformet så formen for hver emballage efterligner de aktuelle frugters former såsom bananer, vandmeloner, æbler og ferskner.  Og så har de unikke emballager endvidere en iøjnefaldende åbningsmekanisme.

Designet er trykt på bagsiden af  Metsä Boards Carta Solida 250 g/m2. Den ubestrøgne bagside blev valgt for at give en naturlige fornemmelse af frugten, samtidig med at den giver en blødere struktur af emballagen.

Kartongmaterialet sørger for optimal gengivelse af grafikken. Samtidig er emballagen stiv og holdbar og klarer både transport og har en iøjnefaldende effekt på hylderne i butikkerne.

Hong Kong Print Awards er en af de vigtigste prisoverrækkelser i Hong Kong. Og konkurrencen samler de bedste bidrag inden for tryk, bublishing og design. Emballagerne der vandt i frugttemaet modtog Merit Award ved ceremonien som blev afholdt den 5. december i Kowloon Shangri-La Hotel.

-hawin

9/12 2016