Kræsne katte på spanden i Schweiz

Kræsne katte på spanden i Schweiz

Katte kan lide frisk og lækkert foder, og det leverer virksomheden Petzeba i en Paintainer opbevaringsspand fra RPC Superfos. Den holder kattefoderet frisk længe, og er lige ved hånden, når det er fodringstid

I Schweiz sælger familiefirmaet Petzeba med stor succes foder til hunde og katte, og for nylig har virksomheden introduceret en praktisk 5-liters opbevaringsspand fra RPC Superfos til kattefoder.
Spanden er en Superfos Paintainer beholder med et behageligt greb, og som herer udført med dekoration, der viser søde og legesyge katte på en sort baggrund.

Katte er kræsne og vil have frisk mad, og spandens vigtigste egenskab er, at ilten holdes ude, fordi låget slutter tæt.

Det betyder, at foder fra store sække, som katteejeren hælder op i spanden derhjemme, bevarer sin smag i lang tid. Der kan være op til 2,5 kg kattefoder i Paintainer spanden.

Markus Zemp er grundlægger og direktør af firmaet Petzeba. Han siger om løsningen:

 - Katte sætter ikke tænderne i hvad som helst, og de er meget optaget af, om foderet er friskt. Derfor er det så vigtigt at holde ilten ude. Vi gør meget ud af bruge de bedste råvarer til vores produkter, og vi sætter pris på, at vores kattefoder beholder sin kvalitet i Paintainer spanden. En anden fordel er, at spanden er slidstærk. Den kan blive fyldt op massevis af gange og bliver alligevel ved med at være som ny.

Bæredygtighed er vigtig for os, også i forhold til emballage, og derfor er vi glade for, at Paintainer spanden kan blive brugt igen og igen,tilføjer han.

Samarbejde om det visuelle
Markus Zemp fremhæver også, at Paintainer opbevaringsspanden gør det nemt at fodre katten. Spanden er nem at åbne og lukke igen, den har en praktisk størrelse, og den er ikke større, end at man sagtens kan finde plads til den på et sted, som er nemt at komme til.

Det er er vigtigt, også i en mindre lejlighed, hvor mange katte bor. Ud fra den betragtning har Petzeba gjort meget ud af at skabe et attraktivt look til spanden, så katteejeren også har lyst til at have den stående fremme.

Faktisk er dekorationen resultatet af input fra samtlige 23 medarbejdere hos Petzeba, som tegnede og udvekslede ideer og derefter involverede en specialist fra RPC Superfos, sådan at layout og farver kunne få den sidste finish.

Glad for personlig service
Helt overordnet er Petzeba meget tilfreds med samarbejdet med RPC Superfos.

 - Vi har nydt godt af personlig rådgivning af høj kvalitet og har fået vist en række muligheder, før vi traf vores endelige valg. Vi er mere end tilfredse med samarbejdet med RPC Superfos og planlægger at lancere en lignende opbevaringsløsning til tørt hundefoder, konkluderer Markus.

Allerede nu har Petzeba besluttet sig for også at bruge målebægre fra RPC Superfos produktserie UniPak, som en god hjælp til at servere den passende mængde foder til en hund eller kat.

-lipe


27/8 2018