Koehler Paper lancerer nyt barrierepapir til fastfood

Koehler Paper lancerer nyt barrierepapir til fastfood

Koehler NexPure® Wrap, er et bæredygtigt, genanvendeligt letvægts-emballagepapir udviklet til især fastfoodmarkedet for burgere og wraps. Papiret, som er helt fri for skadelige fluorstoffer, bliver præsenteret for første gang på FachPack messen i Nürnberg i Tyskland fra den 27. til den 29. september

Del artiklen på

Koehler Paper, som er en del af Koehler Group, investerede i 2019 300 millioner euro i en ny produktionslinje til
fleksibelt emballagepapir. Siden da har verdens største MG-papirmaskine produceret papir med barrierebelægninger med en lang række funktioner som omfatter især barrierer mod lugt, fedt, mineralolier og gasser.

Med den seneste udvikling – Koehler NexPure® Wrap – retter Koehler Paper, nu opmærksomheden mod fastfood-markedet. Det nye papir, der er designet til burger- og wrap-emballage, har en gramvægt på 29,5 og bruger naturlige råmaterialer til barrierefunktionen.

Fuldt genanvendeligt materiale
Med en stigende efterspørgsel på mere miljøvenlige emballager, fremhæves Koehler NexPure® Wrap ikke mindst for, at papiret efter brug kan gå direkte tilbage til genbrugssystemet.

Christoph Wachter, Director Flexible Packaging Paper Division hos Koehler Paper, siger:

-Med denne nye udvikling har vi produceret en bæredygtig fastfoodemballage, der er fuldstændig fri for fluorholdige kemiske belægninger, samtidig med at den tilbyder de samme egenskaber. Produktet er fremstillet udelukkende af papirmasse fra certificeret bæredygtigt skovbrug og kontrollerede kilder. Koehler NexPure® Wrap er den perfekte tilføjelse til vores 'Seal & Wrap'-kampagne, og med sin fremragende fedtspærre og tilpassede vanddampspærre er det et fantastisk alternativ til løsninger, der ikke er fuldt genanvendelige, og som i øjeblikket stadig er i udbredt brug i fastfoodbranchen.

-lipe

22/9 2022