Klar til at forsegle aftalerne
Sealed Air viser sit automatiserede system, Autobag.

Klar til at forsegle aftalerne

På FachPack viser den globale emballageleverandør, Sealed Air, en lang række automatiserede emballageløsninger, som kan hjælpe produktionsvirksomheder med at øge effektiviteten og produktiviteten og forbedre bæredygtigheden i deres processer

På standen demonstrerer virksomheden blandt andet sit automatiserede system, Autobag, der både printer og fylder sække i høj hastighed. Systemerne er udviklet til industri- og logistikvirksomheder og kræver minimal arbejdskraft og er designet til at optimere kontinuerlig oppetid og reducere spild af emballagemateriale.

Virksomheden præsenterer endvidere sit automatiserede system, Sealed Air, I-Pack, som minimerer ’lufttransport’. Det automatiserer nemlig tre vigtige stadier af pakkeprocessen når den tilpasser både højdemålingen, foldningen og lukningen af papkasser – og dermed tilpasser dem i den rigtige størrelse. Det optimerer varetransporten.

Modulær pakkestation organiserer emballageområdet
Sealed Airs målrettede arbejde med at hjælpe virksomheder med at automatisere pakkeprocesser har også ført til udviklingen af deres nye modulære pakkestation, som står på messestanden. 

- Automation handler om meget mere end højtydende udstyr. Det handler også om at tackle arbejdsmæssige udfordringer for at øge produktiviteten og minimere fejl og spild. Det ergonomiske design af den nye modulære pakkestation støtter op om automatiseringen ved også at organisere emballageområder bedre.

- På dem måde kan operatørerne arbejde mere effektivt. Det gør pakkeprocessen mere komfortabel, hurtigere og lettere, hvilket forbedrer medarbejdertilfredsheden og styrker fastholdelsen af personalet, forklarer Pavel Kysely, Vice President Sales Central & East Europe hos Sealed Air.

Den modulære pakkestation har en række bord-, hylder- og fastgørelseskonfigurationer, der kan skræddersyes til operatørernes krav, blandt andet for at kunne spare plads og reducere berøringspunkter.

Hurtig information om emballagebeholdningen
Sealed Air viser også sine første papir-wrapping-systemer, de nye QuikWrap Nano og QuikWrap M. Begge løsninger imødekommer den voksende efterspørgsel fra små og mellemstore e-handelsvirksomheder og deres logistikpartnere.

På FachPack afslører Sealed Air MySEE, som er en digital handels- og kundeoplevelsesplatform. MySEE giver Sealed Air-kunder hurtig adgang til information om deres emballagebeholdninger, når de ønsker og har brug for det.

- MySEE giver vores kunder 24-timers adgang til deres emballagekonti, syv dage om ugen. De kan afgive ordrer, tjekke leveringstider, prisoplysninger og forsendelse og høre nyt om emballageinnovationer og meget mere.

- Vores kunder vil drage fordel af større gennemsigtighed og information om deres emballage. Den digitale portal bliver i første omgang udrullet til de kunder i Tyskland, som er i besiddelse af Sealed Air-løsningen Protective Packaging, og vi ser frem til at udvide den på tværs af EMEA, siger Pavel Kysely tilføjer:

Klar til næste skridt
Fødevareproducenter, der besøger Sealed Air på FachPack, kan endvidere opleve emballageløsning til fødevarer, Cryovac på standen. 

Her hjælper Sealed Airs eksperter blandt andet virksomheder med at løse kritiske emballageudfordringer lige fra vision-produktidentifikation og robot-opsætning til fyldning af poser, vakuumpakning, kvalitetssikring og robotkassepakning.

Pavel Kysely forklarer, at Sealed Airs tilgang til innovation er drevet af den kontinuerlige stræben efter hele tiden at afdække, ’hvad næste skridt er’.

- Vi kigger konstant på, hvordan vi kan hjælpe virksomheder med at løse deres emballageproblemer. Automatisering af processerne er en af de største muligheder for at kunne gøre det.

- Der er løsninger som kan optimere emballageprocesser for at imødegå driftsmæssige, økonomiske og miljømæssige problemstillinger i alle slags virksomheder uanset hvor store de er, siger Pavel Kysely.

-hawin

 

FachPack 2022 løber fra den 27. til 29. september 2022 i Nürnberg. Sealed Air udstiller i hal 6, stand 6-241 på messen.

 

2/9 2022