Hvem vinder dette fodboldtrofæ
Den mest attraktive effekt opnås ved at producere Soccer Trophy i guld-, sølv- eller bronzefarvet PET.

Hvem vinder dette fodboldtrofæ

PET Power tilbyder nyt spændende design for slik og chokoladevarer – hvem kommer først på det danske marked?

FØDEVARE EMBALLAGE Den hollandske plastproducent PET Power har netop præsenteret sin seneste standardform, et fodboldtrofæ (Soccer Trophy). Emballagebeholderen har en fodbold på toppen og ligner et trofæ. Formen præsenteres på hovedet og står derfor på låget.

Soccer Trophy har et volumen på 900 ml og er fremstillet med en 63 RTS halsafslutning. Hvis det er nødvendigt, kan PET Power levere en alternativ lukning.

Den specifikke form betyder, at denne model ikke er egnet til alle typer produkter. I de fleste tilfælde vil modellen blive anvendt til specifikke fodboldbegivenheder eller som en fødselsdagsgave. Det egner sig særdeles godt til alle former for slik og chokoladevarer. PET Power hjælper gerne med at træffe det rigtige valg, for eksempel ved at visualisere produktet i en prototype.

Denne model er ikke særlig let at dekorere, men i princippet kunne alt være muligt med den rette hjælp og koordination. Den mest attraktive effekt opnås ved at producere Soccer Trophy i guld-, sølv- eller bronzefarvet PET og anvende et tætsiddende sleeve til den cylindriske base. Denne kunne fx vise kamptidsplaner, klubbilleder eller landespecifikke billeder.

-jk


6/2 2014