Gennemsigtig papirbeskyttelse fra Sappi

Gennemsigtig papirbeskyttelse fra Sappi

-En ny tilgang til emballage, kalder producenten sit nye papirprodukt, Crystalcon. Brugt i kombination med Sappis varmeforseglelige Seal Silk, leverer det nye papir en genanvendelig og let implementerbar emballageløsning til en række fødevarer og nonfood applikationer - alt sammen fra en enkelt kilde

Producenterne står i øjeblikket over for dobbelte udfordringer, at forbrugerne i stigende grad efterspørger mere bæredygtige emballageløsninger, mens de samtidigt ønsker at kunne se produktindholdet, når de går gennem supermarkedsgangene.

Ofte er det plastfilm, som bliver brugt helt eller delvist til at løse udfordringen, men ved at kombinere materialet Sappi Seal med Crystalcon tilbyder Sappi nu en ren papirløsning, der kan opfylde kravene, siger Kerstin Dietze, som er Key Account Manager Packaging Solutions.

En mere miljøvenlig emballageløsning
Seal-papirerne har fremragende varmeforseglingsegenskaber og kan genanvendes gennem standard papirbortskaffelsessystemer. I mellemtiden kan det nye gennemskinnelige Crystalcon-papir let forsegles på Sappi Seal. Resultatet er, at denne hurtige og mere bæredygtige emballageløsning er velegnet til både fødevarer og nonfood applikationer.

Crystalcon er et ubestrøget, komposterbart gennemskinnelig papir. Selvom det ikke er helt gennemsigtigt, giver det tilstrækkelig synlighed for forbrugerne til at se det emballerede produkt.

-Det udmærker sig overalt, hvor der ikke kræves høje barrierer, men hvor produktsynligheden er vigtig - fra nudler og ris til magasiner, visningsvinduer i kuverter eller salgsemballage til lykønskningskort, de mulige anvendelser er talrige, tilføjer Kerstin Dietze

-lipe

31/3 2022