DS Smith har styr på fødevareemballagen
Brit Sørensen, Specialist Product Safety & Environment

DS Smith har styr på fødevareemballagen

DS Smith Packaging, Denmark er nu fødevaresikkerhedscertificeret i henhold til ISO 22000 og FSSC 22000 standarderne.

Hos DS Smith Packaging arbejdes der løbende med at forbedre produktkvaliteten, så den lever op til gældende lovgivning og markedets krav. Certificeringen sikrer, at emballagevirksomheden nu lever op til de højeste internationale standarder inden for fødevaresikkerhed.

- Det er afgørende for os, at vores kunder trygt kan anvende vores emballager til deres produkter, og helt grundlæggende så gør fødevaresikkerhedscertificeringen det nemmere og mere gennemskueligt for vores kunder at handle med os, siger Brit Sørensen, Specialist Product Safety & Environment.

Fødevaresikkerhedscertificeringen sikrer bl.a. at DS Smiths emballager ikke på nogen måde kan forurene de fødevarer, der skal emballeres, og at sporbarhed er intakt fra råvare til færdig emballage og ud til kunderne.

- Med certificeringen kan vi garantere, at vi lever op til de højeste standarder og den gældende lovgivning i Danmark og EU. Det betyder bl.a. også, at vores kunder nemt og hurtigt kan godkende os som leverandør, afslutter Brit Sørensen.

ISO 22000 og FSSC 22000 er gældende pr. 16. maj 2017 og dækker DS Smiths produktion af bølgepapemballager på produktionsenhederne i Grenaa, Vejle og Taulov. Salg af emballagetilbehør via webshop er også omfattet af certificeringen.

-hawin

28/6 2017