Belgisk firma lancerer bland-selv-nødder i et SuperLock bæger

Belgisk firma lancerer bland-selv-nødder i et SuperLock bæger

I Belgien får forbrugerne en ny shoppingoplevelse, når de køber nødder. De kan nu sammensætte deres eget mix, tage blandingen med sig i et plastbæger med låg fra RPC Superfos, og spise nødderne on-the-go

En erfaren spiller i den belgiske nøddebranche, Ranobo, har for nylig lanceret et bland-selv-koncept med et praktisk plastbæger fra RPC Superfos. Nøddeudvalget står fremme i en særlig stander i udvalgte belgiske supermarkeder, og her hælder forbrugeren selv sin favoritblanding direkte ned i et SuperLock plastbæger med skruelåg fra RPC Superfos.

Ranobo når de forventede salgstal

Gilles Jeuris, medejer af Ranobo, fortæller, at selve bægeret har stor betydning for, at konceptet er blevet så godt modtaget af forbrugerne, som det er:

- Alt tyder på, at vi når de forventede salgstal. Vores nøddeudvalg er populært, men hvis det ikke havde været for SuperLock bægeret, ville konceptet ikke have været, hvad det er i dag.

- Vi ville gerne præsentere vores nødder på en ny, attraktiv måde og komme tættere på vores kunder. Vi fandt på idéen med bland-selv-nødder og skulle bruge en emballage til det. RPC Superfos foreslog SuperLock bægeret, og det har faktisk alt, hvad vi kan tænke os: Den rette størrelse, et praktisk skruelåg og en god styrke, der gør, at kunderne kan bruge bægeret igen og igen derhjemme, forklarer han.

Matcher bæredygtighedstanken

Bægeret er dekoreret med In-Mould labelling, som Jeuris er meget tilfreds med. Han sætter også pris på, at bægeret er så stærkt, at kunderne ofte ikke smider det ud, når de har tømt det for nødder.

- Vi kan godt lide ideen om, at vores kunder genbruger bægeret. Det er lige meget, om de bruger det til blyanter eller småkager bagefter, vi kan bare lide at give dem den ekstra oplevelse, genbrug er. SuperLock bægeret tilfører vores forretning værdi, fordi den matcher vores tanker om bæredygtighed, vores praktiske tilgang til tingene og helt overordnet Ranobos image.

Bægeret beskytter nødderne

Nødder er sunde og er gode at have med, hvis man for eksempel skal køre langt. Derfor er det en fordel, at bægerets form og størrelse passer til kopholderen i stort set alle biler.

- Vores nødder er godt beskyttet i SuperLock bægeret og tørrer ikke ud. Skruelåget betyder, at de bliver, hvor de skal være, også når vores kunder har dem med på farten. Det er med til at forlænge og sikre den oplevelse af kvalitet, man får hos Ranobo, siger Gilles Jeuris og tilføjer:

- Vi har haft et godt samarbejde med RPC Superfos i nogle år. Nu er vi endnu mere tilfredse, fordi den nye emballageløsning bidrager til, at vi giver vores kunder en endnu bedre indkøbsoplevelse. Det er et frugtbart samarbejde, som vi gerne vil fortsætte.

-hawin

22/8 2017