Universal Robots linviterer til virtuelt pharma-event

Universal Robots linviterer til virtuelt pharma-event

Ledere, specialister og andre faggrupper inden for lægemiddel og medico-industrien få et indblik i robotternes mange muligheder, når Universal Robots den 9. december afholder 2021 et virtuelt event på tværs af Norden. Her kan man bl.a. se hvordan samarbejdende robotter aflaster medarbejdere ved pakkelinjerne

Nu rammer automatiseringsbølgen for alvor pharma- og medico-industrien. Universal Robots sætter med et fællesnordisk event fokus på de mange robot-muligheder inden for blandt andet pakning og emballering.
Arrangementet afvikles virtuelt 9. december 2021 under titlen ”Cobots in pharma and medico”.

Michal Hjertebjerg, regional salgsdirektør, UR, siger om eventet:

- Vi oplever en stor nysgerrighed på robotter inden for lægemiddel og medico-området. De mange tilbehørsmuligheder i UR+universet øger robotternes anvendelighed markant, så de vinder indpas i stadig flerespecialistfunktioner. Nu samler vi den nyeste viden på området i et virtuelt event, hvor man kan opleve en række eksperter, oplægsholdere og udstillere. Man
kan også frit bevæge sig rundt mellem de virtuelle stande i udstillerområdet og få svar på de konkrete spørgsmål, man måtte
have i forhold til automatisering.

UR+ er et økosystem, hvor eksterne udviklere løbende tilføjer nye applikationer til UR-robotterne, så de kan håndtere en bred vifte af specialopgaver.

Event bygger på Covid-erfaringer
I forbindelse med den store nedlukning under pandemien afholdt UR et virtuelt arrangement med over 6.000 deltagere på tværs af Europa. Det er erfaringerne fra dette arrangement, som UR nu bygger videre på, og derfor kan tilbyde deltagerne et velafprøvet koncept 9. december.

- Vi oplever en overvældende interesse fra hele Norden, og det virtuelle format gør det lettere at mødes på tværs af regioner i en situation, hvor Covid-19 igen er på fremmarch. Vores virtuelle event er en sikker og brugervenlig måde at tilegne sig den nyeste viden på, og vi håber at så mange som muligt vil benytte sig af muligheden, siger Michael Hjertebjerg.

På arrangementet 9. december kan man foruden Michael Hjertebjerg blandt andre opleve Thomas Bach Nielsen, Head of Robotics & Advanced Automation hos Novo Nordisk A/S, Casper Hansen, CEO, Technicon A/S og Dr. Carl Heltmut Coulon, Head of Future Manufacturing Concepts, INVITE GmbH.

Robotter rykker pharma
De fleksible og samarbejdende robotter fra UR, de såkaldte cobots, kan eksempelvis aflaste medarbejderne for belastende opgaver ved pakkelinjerne. Derudover har pandemien sat fokus på industriens omstillingsevne, forsyningskæder og fleksibilitet, og meget peger således i retning af øget automatisering. Kim Povlsen, president, Universal Robots kommenterer:

- Skandinavien har skabt blomstrende sektorer inden for lægemidler såvel som robotteknologi. Det er fantastisk, at vi nu kan samle disse sektorer i et virtuelt event og demonstrere, hvor meget cobots kan bidrage med. Lægemiddelindustrien er et nøglemarked for Universal Robots i Norden, og vi ser et stort potentiale i at styrke innovationen gensidigt, siger Kim Povlsen.

Universal Robots opfordrer alle interesserede til at tilmelde sig det virtuelle event. Det er gratis at deltage, og man kan tilmelde sig via dette link

-lipe

23/11 2021